Solkulla

Lähdemme nuorten kesäleirille Loviisan Sarvisaloon jahtaamaan suuria haukia ja ahvenia 10.-13.6.2017
Retkellä majoitutaan Solkullan leirikeskuksessa joko parakki- tai telttamajoituksessa, jos osallistujien määrä ylittää petipaikkojen määrän. Vaikka kyse onkin nuorten retkestä, niin nuori voi halutessaan tuoda yhden oman aikuisen mukanaan.

Leirikeskus sijaitsee melko suojaisessa paikassa, joten huonollakin kelillä kalaan päästään ainakin lähivesille. 

Lauantaina kokoonnutaan Solkullaan klo 8-10. Jokainen tulee omalla tai sovitulla kimppakyydillä. Oman veneen tuovat voivat pudottaa veneen leirikeskuksen omasta rannasta.

Sunnuntaina ja maanataina syömisen ja saunomisen lisäksi ollaan lähinnä kalassa. Tiistaina aamupäiväkin vielä kalastetaan. Iltapäivällä puretaan leiri ja kotiin lähdetään klo 15.

Mukaan tarvitaan oma makuupussi tai lakanat, peseytymisvälineet ja vaihtovaatteet sekä tietysti kalastusvälineet. Jos haluaa majoittua omassa teltassa, niin mukaan myös makuualusta. Mielellään oma pelastusliivi. Merelle pitää ottaa lämmin vaatetus vaikka kesä onkin.

Retken hinta on SVK:n jäsenseurojen jäsenille 50 € ja ulkopuolisille 70 €. Hinta sisältää majoituksen, saunan ja ruokailut sekä venekyydin kalastamista varten. Ohjaajien tai omien kalaveneiden lisäksi käytössämme on muutamia pikkuveneitä varustettuna pienellä sähkömoottorilla.

Retkimaksu maksetaan piirin tilille FI28 1745 3000 0120 64 viimeistään viikkoa ennen leirin alkamista. Muista laittaa leiriläisen nimi viestikenttään.

Lisätiedot Börje Uimonen, borje.uimonen (at) gmail.com, 0456948084.

Tapahtumat 2017 - kesäleiri


Comments