Benvingudes i Benvinguts !!


Hola a tothom! Us donem la Benvinguda a l'espai del PuntTIC de Palau-Solità i Plegamans
En aquest portal podeu trobar tots els continguts que treballeu a les formacions de l'aula i d'altres recursos necessaris per a aprendre a dominar els ordinadors i adquirir nous coneixements i habilitats amb les noves tecnologies.

Us animem abans de res, a superar les possibles pors que pugueu tenir un cop sou davant la pantalla de l'ordinador, i la millor manera és aprofitar la vostra curiositat i les ganes que teniu per a aprendre coses noves. Sou capaços de dominar el què ara us pot semblar impossible i la millor manera és anar descobrint cadascú al seu ritme i amb esforç com tothom és capaç del què es proposa.

Arribar fins aquí és la primera passa i la més important.. a partir d'ara si et sembla bé, anem a per la segona? El camí és llarg i ple d'interrogants, però de ben segur que disfrutaràs a mesura que sense donar-te compte, vas dominant les eines del teu ordinador.  

No tinguis por en preguntar tot allò què no entens les vegades que faci falta, això no és una cursa i cadascú té un ritme propi i necessita un temps per a aprendre, ah..! i tampoc tinguis por del ratolí que hi ha sobre la taula... No mossega eh? I ja veuràs com arribarà a ser un bon company! 
Et demanem molta paciència amb tu i amb els companys.. i com a primer consell, et recomanem tenir una llibreta i un bolígraf per apuntar allò que consideris important recordar.  

Som-hi? Comencem!!

Cercadors de formacióCercadors de Feina:
 Comments