gadgets

26/12/2010

Vídeo de l'esdeveniment


esteladartVídeo de l'esdeveniment
amb traducció a l'anglès i el francès

esteladart221/11/2010
Estela d'Art finalitzada


Estela d'Art finalitzada

Aquest diumenge el temps ha acompanyat i amb una participació més nombrosa que la d'ahir l'estelada s'ha finalitzat poc després de la una del migdia. El resultat és impressionant, i el color amb que destaca l'estelada sobre el vessant d'El Serrat de Castellnou supera les nostres expectatives.

Tothom qui ha volgut ha col·laborat amb el seu granet de sorra (en aquest cas caldria dir amb el seu píxel). Realment feia goig veure com alguns des de dalt amb corda, altres enfilats a una escala i altres arran de terra s'esforçaven per construir píxel a píxel aquesta gran estelada visible des de tot el vessant sud de Santpedor.
A mesura que avançava el matí la superfície per a completar amb píxels es reduïa, i tots els col·laboradors anaven concentrant-se en una zona cada cop més petita fins que, amb l'últim píxel el mural s'ha finalitzat i la celebració amb cava ha començat.

Poc després, el conseller Huguet, que estava de campanya a Santpedor, ha arribat al peu de l'estelada quan aquesta ja estava finalitzada. Si bé la gent que ha col·laborat en la iniciativa pot pertànyer a un partit polític en concret, recordem que l'estelada és una iniciativa de Castellnou de Bages Decideix i Santpedor Decideix, les quals no representen a cap partit polític.

Tot seguit us deixem unes quantes fotos de la construcció de dissabte i de la finalització el diumenge. Més endavant publicarem el vídeo de l'Estela d'Art.

20/11/2020
Demà diumenge continuem amb l'estelada

I TAMBÉ HI HAURÀ BOTIFARRADA AMB VI BO


Aquest dissabte, malgrat la boira a primera hora i la pluja després hem teixit una bona part de l'estelada. A l'imatge podeu veure el goig que fa. Demà a partir de les 8 del matí continuarem. Us recordem que durant tot el matí podeu venir a col·laborar, badar, esmorzar botifarra amb vi bo a preu popular o tafanejar la paradeta amb merchandising que es prepararà.

Hi haurà habilitada una zona d'aparcament. L'entrada estarà indicada. Venint per Santpedor, es troba un cop passada la zona de la botifarrada i la zona de construcció de l'estelada. Es podrà aparcar al llarg de tota la carretera vella, en què no hi haurà trànsit. La sortida de la zona d'aparcament es fa per la zona de botifarrada.

Si voleu col·labora econòmicament i personalitzar un dels píxels de l'estelada ho podeu fer per transferència bancària. Aquí teniu les instruccions.

13/11/2010
Ja hem marcat l'estructura

I A MÉS DISSABTE BOTIFARRADA AMB VI BO DURANT TOT EL MATÍ


Ja ho tenim tot a punt per a aquest dissabte. Tenim l'estructura marcada per tal que a partir de les 8 del matí es comenci a teixir l'estelada amb els colors vermell, groc, blau i blanc.