Bee-Art Galerie
Locatie: Pastoorbos bij de Dobbe. Deze Bee-Art galerie is gemaakt in opdracht van de Gemeente Zoetermeer en gemaakt samen met Ellen Vermeulen en de mensen van Tuingezel. (We hebben gebruik gemaakt van natuurlijke en restmaterialen.)

         
  
 

Mutual Art Inspiration
Samenwerking / uitwisseling tussen Zoetermeerse en Nigeriaanse kunstenaars en nog veel meer.

Tijdens dit project heeft een intensieve samenwerking plaatsgevonden tussen kunstenaars, waarbij kennis, ideeën en ervaringen werden uitgewisseld. Het resultaat van dit intensieve en inspirerende project was een expositie gedurende de kunstmaand oktober 2016 in Zoetermeer. De twee kunstenaars uit Nigeria (Joshua Nmesirionye en Ejoh Wallace) zijn gedurende twee weken in Nederland geweest. Er hebben diverse workshops plaatsgevonden en de expositie is afgesloten met de lezing 'Dialoog door beelden'. Gedurende het gehele traject (2015 - 2016) was ik lid van het kernteam.
Financiële support is gekomen van Gemeente Zoetermeer, Terra Art projects en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Bekijk het resultaat van de gemaakte werken tijdens de verschillende inspiratie workshops in deze catalogus. De catalogus bevat de beschrijvingen bij de werken en de achtergrond van het project.


Het project is gestart met een bruisende workshop "Prachtig blik en bijzonder plastic" op 20 september 2015, tijdens Zondag in het park, te Zoetermeer. Zie ook de facebookpagina van het project.

Koningsdag Zoetermeer 2016

ReCycle Art
In het kader van het project 'Schoon is Gewoon' heb ik, samen met Ellen Vermeulen, werk gemaakt voor Koningsdag.
De jurk en het fotobord werden dit jaar herhaaldelijk ingezet bij diverse evenementen in de stad.

Jurk van blikjes                        Fotobord
    Projecten Afrika, 2011 - 2013
Tijdens mijn reis door Zuidelijk Afrika heb ik diverse projecten gedaan.

Tanzania, Mambo, creatief project deel 2Tanzania, Mambo creatief project met kinderenTanzania, muurschilderingen ModdyTanzania, primary school, re-style klaslokaalTanzania, primary school, handenTanzania, primary school, muurschilderingenZambia, Livingstone, Lubasi homeHope Village, Windhoek Namibië