1 Les Gracies a Lou i Dianne Tice i a l'equip de TPI (The Pacific Institute)

9 d’abr. 2012, 22:15 publicada per Andreoo ByG   [ actualitzat el 9 d’abr. 2012, 23:16 ]

Vaig coneixer Lou Tice, primer en els videos del programa IEE al que Rafa em va convidar i en el que Luis feia de facilitador. Anava una mica a “contrapel” , estava desabut de ka meva relacio amb el meu soci IBM i em feia grima allo que sonava a yankeelandia.

Em vaig quedar sorpres. Lou i el seu equip havien condensat en uns videos i uns cassetes el funcionament del coco i, ho havien convertit en coneixement “distribuible”

El programa IEE t’anava descobrint en cada video secrets del cervell i tels descobria de una forma tan sencilla que era comprensible per qualsevol persona.

Lou Tice escenificava en cada video les diverses peces i rutines que configuren el model de pensament i “ho brodava” . Quan en “Trujillos” escoltava els cassets per “repasar” dies despres el programa Lou, la seva veu, encara que era una traduccio, m’acompanyava dia i nit i em sugeria un munt de posibilitats per facilitar a les persones aconseguir “canviar” i “portar el control” en aquelles circunstancies en que ens situem a la vida, especialment les persones inquietes, curioses i compromeses

Bon viatge per el cami al nostre amic Lou Tice, Moltes Gracies a Rafa, Luis i Richard per haver me ajudat a coneixer una persona tan encantadora i tan digna de reconeixement.


Miniatura
hace 12 horas

Com no voleu que tingui somnis

Visc en un territori encantador, Barcelona i l'Empordá , Tinc 1 fille que es un encant i dues filles que son unes inspiradores naturals Quan el vaig “tractar” personalment en Seattle, en el congress de TPI en el que em vaig “acreditar” com a director de projectes de Inversio en Excel.lencia, em va encantar com persona i vaig confirmar que estava davant de l’educador mes senzill i mes potent que havia conegut.

Ara que ha marxat a “l’altre canto” el vull felicitar, donarli les gracies i desitgarli un “bon viatge per el cami” com diuen les estrofes de la canco de Lluis Llac “Viatge a Itaca”

Bon viatge amic Lou

Andreu Campanario
https://sites.google.com/site/esqola/perlagentg

Ċ
Andreoo ByG,
9 d’abr. 2012, 22:42
Comments