ESPIN


Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan Hyvää syksyä! t. ESPIN hallitus Uudistamme yhdistyksen kotisivuja parhaillaan! Lisää toimivuutta luvassa.  

--------------------------------------------------------------------------------------------------

  Yhdistyksen esite - tutustu tästä!

Yhdistyksellä on uusi esite. Löydät sen yhteystietojen alta vasemmasta palkista.                              -


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 
Espin ry on Espoossa ja Kauniaisissa toimiva tuki- ja liikuntaelinvammaisten henkilöiden paikallisyhdistys, joka on myös Invalidiliitto ry:n ja Suomen Paralympiakomitean jäsenyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vammaisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä sekä valvoa heidän oikeuksiaan. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin.

Yhdistys toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan järjestämiinsä virkistys-, liikunta-, koulutus-, kulttuuri- ja tiedotustilaisuuksiin. Katso lisätietoja Tapahtumakalenterista.
Yhdistys pyrkii vaikuttamaan, että vammaisilla olisi samat perustuslailliset oikeudet ja että tukimuodot toteutuisivat lakien mukaisesti. Tästä enemmän Vaikuttaminen-välilehdellä. Yhdistyksestä saa myös neuvoja ongelmatilanteisiin ottamalla yhteyttä.