ESPIN


Kiitos kuluneesta vuodesta ja kaikkea hyvää vuodelle 2019!
toivoo ESPIN hallitus 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Yhdistyksen kotisivut tarvitsevat päivitystä ja tietojen läpikäyntiä.

Käyn tehtävän kimppuun tammikuussa 2019.
Jos huomaat virheitä tai 
haluat kommentoida, pistä minulle sähköpostia.  
t. Pirkko (pirkko.kuusela@espinry.fi) 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Espin - Espoon Invalidit ry on Espoossa ja Kauniaisissa toimiva tuki- ja liikuntaelinvammaisten henkilöiden paikallisyhdistys, joka on myös Invalidiliitto ry:n ja Suomen Vammaisurheilu ja –liikunta VAU ry:n jäsenyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää vammaisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä sekä valvoa heidän oikeuksiaan. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin.

Yhdistys toivottaa kaikki tervetulleeksi mukaan järjestämiinsä virkistys-, liikunta-, koulutus-, kulttuuri- ja tiedotustilaisuuksiin. Katso lisätietoja Tapahtumakalenterista.
Yhdistys pyrkii vaikuttamaan, että vammaisilla olisi samat perustuslailliset oikeudet ja että tukimuodot toteutuisivat lakien mukaisesti. Tästä enemmän Vaikuttaminen-välilehdellä. Yhdistyksestä saa myös neuvoja ongelmatilanteisiin ottamalla yhteyttä.


Ċ
Pirkko Kuusela,
18.12.2018 klo 0.35