239 días desde
Concurso internacional de fotografia 2013

!Gracias por tu visita,eres el visitante numero..

Los mejores videos en.

Nuestras aventuras desde un punto de vista personal.

¿Quiénes somos?


Prem el botó per fer-lo parlar


En el umbral del tercer milenio, hablar de exploraciones sobre el planeta Tierra, en un mundo dónde la explansión humana y la documentación a través de satélite parecen haber puesto bajo control cada pedazo de la naturaleza, puede parecer extemporáneo. No es así. Existen muchas cosas por descubrir en las regiones más remotas sobre la superficie de la tierra y muchísimo más debajo de la misma. Existen lugares dónde aún el hombre no ha puesto el pie y otros lugares poco conocidos que guardan todavía extraordinarios secretos...

Prem el botó per fer-la parlar

La espeleologia és una activitat centenaria a Catalunya, tot i que no tenim avencs de gran profunditat, com passa als Picos de Europa o Cantabria. La majoria de les nostres cavitats sòn nomès cavitas verticals amb molt poc recorregut horitzontal.


L' Espeleo Grup Santfeliuenc, és una entitat fundada el 1989, que consta actualment d'una vintena de membres en actiu i que és federada a la Federació Catalana d'Espeleologia. Dedica la seva activitat a la propia pràctica de l'espeleologia i a organiztar anualment un concurs fotogràfic (enguany ha estat el XXIè) de prestigi internacional.

Miquel Vigoròs, és el president i fundador del club.
Ell, defineix l' espeleologlia, com un esport científic amb moltes vessants: submarinisme, estudi dels animals i fauna cavernícola, fotografia i topografia de les cavitats...
La ideia del concurs de fotografia tambè va ser del Miquel Vigoròs. 
Amb els anys la participació  ha anat creixent, no només en particiapants, sino tambè en públic, i l'any 1999 el concurs esdevingué internacional.

  "A les cavitats, es tenen sensacions molt diferents al món urbà al que estem acostumats. Allà abaix, es perd la noció del temps...i et sents un privilegiat. Es un esport que no pot fer qualsevol, és necessita técnica i un cert grau de superació. Tot i estar considerat un esport de risc, amb l'aprenentatge de la técnica i planificació no té perquè passar-hi res."