(Jos diat ei näy, lataa flashplayer).
 Uusimmat lisäykset sivustolle:

(5.8.2017) On väitetty, että Suomen tulevien vaalien presidenttiehdokkaaksi ei mitenkään kelpaa henkilö, joka tunnustautuu kreationistiksi.
Vaan mikä on toisen mahdollisen uskonlahkon eli evoluutiouskon tieteellinen arvo ja uskottavuus?
Pitääkö olla tyhmä, ettei olisi hullu? Voiko tiedemies uskoa älyyn? Kestääkö darwinismi nykytieteen saavutuksia?(1.7.2017) Gospel riders-motoristikerhon 7xSF ajo; "sata lasissa", itsenäistyytensä muistoksi 100-vuotisjuhlaa viettelevän Suomen ympäri saavutti myös Suomen ja Savon sydämessä (tai no -navassa?) sijaitsevan pienen kylän sanomallaan Jumalan ja poikansa Jeesuksen muuttavasta ja uutta luovasta voimasta, jonka ryhmäläiset todistivat itse kokeneensa elämässään. 
(23.6.2017) Marja Liisa Lappalainen on kutsumukseltaan lähetyshammaslääkäri, joka on tehnyt lähetystyömatkoja moniin eri maihin noin kymmenen vuoden ajan;  Malesiassa, Indonesiassa, Nepalissa, Intiassa, Filippiineillä, Srilankassa, Vietnamissa ja Kongon demokraattisessa tasavallassa paikallisseurakuntien kutsumana ja evankelioinut jakaen Jumalan sanaa näissä maissa.
(22.6.2017) "Profeetta, jolla on uni, kertokoon unensa"

Evankelista Leena Katajan näkemän uninäyn sanoma kiteytyy seuraavasti: "Jumalan kansa, rivistöt kuntoon hukkuvien puolesta!"


(12.4.2017) Terroria Tukholmassa, ja sitten terroria Saksassa, entä muualla?
Lue huhtikuun 2017 alun "rauhanuskonnon" todelliset teot, yhdentoista päivän saldo.
Niin, niin, uskonto on paha, mutta -usko Jeesukseen tekee hyvää!
Vaan miten vertautuu Jeesus ja Mohammed, sanoissa ja teoissa?


 
(4.4.2017) Maanataina 3.4.2017 iltapäivällä Venäjän Pietarissa tapahtuneessa metroiskussa Sennaja Ploštšadin asemalta lähteneessä junassa kuoli toistakymmentä ja loukkaantui kymmeniä.

Venäläiskanava RT lähetti netissä suoraa englanninkielistä ohjelmaa iskun tiimoilta koko illan ja pitkin yötä, josta muutamia otteita ja huomioita täällä.(27.3.2017) Yhdessä miehensä Halvorin kanssa Jerusalemin Raamattukodin perustanut Mirja (os. Syväntö) Ronning vieraili 15.3.2017 raamatunkäännös asian merkeissä Jurvan Helluntaiseurakunnassa Suomen kierroksellaan.

Tsadilainen pastori "Jesaja" Ligring Guinambeye kertoo (englanniksi) myös oman tarinansa raamatunkääntäjäksi ja mitä hän ajattelee Raamattukodista.(17.3.2017) Muailman ympär kulki eSpecial-toimittajan matka. On omaltaosaltaan selitys miksi sivustolla on ollut hiljaista viime puolitoista vuotta.

Täältä löytyy matkatunnelmaa ja selostusta, vaikka videointi ei ollut suuresti matkaohjelmassa tuli kamera kaivettua esille siellä ja täällä, kun se kuuluu turistin osaan kai...(12.12.2016) "Syntymäpäiväsankari etsii juhlapaikkaa"

Syntymäpäiväjuhla lähestyy; päivänsankari etsii juhlapaikkaa, jossa voisi ystävien kanssa juhlaansa viettää. Löytääkö hän kodin, jossa hänet otetaan vastaan?
Onko varpaisjärveläisten uskovien esitys näytelmä, kuvaelma vai musikaali?(6.12.2016) Matka ensimmäiseen jouluun.

Lapinlahden Helluntaiseurakunnan esittämä näytelmä, joka vie katsojan matkalaiseksi yli 2000 vuoden takaisiin tilanteisiin Israelin maassa, matkalla selviää millaisiin olosuhtesiin ihmiskunnan Vapahtaja silloin syntyikään.


Arot-ja-enkelit
(10.5.2016) Ihmeitä ja enkeleitä...

Ruotsinsuomalainen Matti Aro kertoo
Risto Takasen haastattelemana Göteborgin suomalaisen Helluntaiseurakunnan tuottamassa ohjelmassa perheensä kokemista ihmeellisistä ja koskettavista tapahtumista vuosien varrella.(12.8.2015)
Jo jonkun aikaa on esim Youtubessa ollut nähtävissä hyvin monenlaisia videoita, joissa on ennustettu "jotain suurta" tapahtuvan syksyllä 2015. Ja erityisesti syyskuussa, (mutta myös myöhemminkin, loka-joulukuussa).

Mitä sitten on sanottu olevan tulossa ja miten tulisi suhtautua tälläiseen sumaan ennustuksia ja odotuksia? Riittääkö olankohautus, että onhan näitä ennustuksia kuultu vai pitäiskö vauhkoontua?

(7.7.2015) T.L. Osborn, Oral Roberts ja A.A. Allen... Kaikki olivat aikanaan massaevankelioinnin 'osaavia ammattilaisia' suurkokousten, radion, television ja painetun sanan välityksellä. Ja yhteistä heille oli että ihmeet ja merkit seurasivat heidän julistustaan.

Vaikka varmaan kaikki heistä ovat saaneet osakseen asiaankuuluvaa vastustusta (Jeesuksen esimerkin ja sanojen mukaan), he toimivat vuosikymmeniä ennen tunnettuja televisioevankelistojen julkisuuteen tulleita lankeemuksia ahneuteen ja moraalittomuuteen. Mutta kyllä silloinkin "kura lensi"...

(1.6.2015) Todd White oli ateisti ja pahasti huumeissa 22 vuotta, mutta tuli uskoon Jeesukseen (n. 10 vuotta sitten) ja lähti seuraamaan häntä, tehden konkreettisesti samoja parantavia, ihmeellisiä tekoja Pyhän Hengen voimassa ja levittäen samaa Jumalan radikaalia, elämää muuttavaa rakkautta ihmisille, missä heitä tapaakaan, kuten kadulla, ravintolassa, kaupassa, autovuokraamossa, hississä, lentokoneessa jne. Nyt hän opettaa toisia tekemään sitä samaa, koska Jumalan armo kuuluu kaikille.
 

(31.5.2015) Islam Raamatun valossa
-Mitä sinun on hyödyllistä ymmärtää Islamista?
-Onko islamilla ja kristinuskolla yhteiset juuret?
-Mitä tarkoittaa, kuten Koraanissa todetaan, että Jeesus on Messias ja Jumalan Sana?
-Miten kohdata muslimi kristittynä?
Martti Ahvenaisen pitämä kolmiosainen luentosarja Islamista antaa vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin Islamista.


(28.5.2015) Leena Kataja kertoo tuoreeltaan tapahtuman, jonka hän koki aamulla 28.5.2015.

Vaalea, pitkähiuksinen ja parrakas "mies" seisoi hänen vuoteensa vieressä ja hymyili. Sitten hän hävisi.

Tapahtumasta jäänyt tunne oli "taivaallinen".
 

nunna-irak-ei-usa-visaa
(7.5.2015) Irakilaisen nunnan ja Glenn Beckin keskustelu valottaa kristittyjen tilannetta ISISin valtaamilla alueilla Irakissa  ja vähän yhdysvaltain viisumipolitiikkaakin, kun tältä monien tahojen maahan kutsumalta tohtorilta ja opettajanunnalta evättiin viisumi, koska hän on IDP eli maansisäinen pakolainen eli koditon.
 
 

Kansalaisaloite avioliiton säilyttämiseksi miehen ja naisen liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamiseksi on julkaistu. Täällä tietoa siitä miten voit osallistua itse ja innostaa muita mukaan.

 
2015eclipses
Aurinko pimeni suurimmaksi osaksi pe 20.3.2015 myös Vekan verstaan edustalla, jossa tulin kuvanneeksi tapahtuman. Avuksi asiassa oli, että pajalta löytyi sopivasti hitsauslasi lisä suotimeksi kameran objektiivin eteen. Sattumalta auringon pimennys kesti suurinpiirtein yhtä kauan kuin auton laittokin...
Mitä erikoista on taivaalla tapahtumassa näinä aikoina ja mitä taivaan merkilliset ilmiöt merkitsee?

 
Joonas Kiriakopulos tuli jo lapsena peliriippuviseksi ja nuorena tuli kuvaan mukaan huumeet, Niko Johannes Vuorela oli nuori taparikollinen ja "kukkakauppias" eli käytti ja myi cannabista, kaikki muuttui, kun Jeesus astui poikien elämään. Jos ei heti niin kohta kuitenkin. Timo Valtonen on evankelioinnin konkari, joka ohjaa poikia eteenpäin uskontiellä ja iloitsee monista muistakin uskoontulleista ja toteaa, että herätys on nyt tosiasia.

Jumala on!  Jeesus elää!  Sen voi KOKEA!
Henkilökohtaisia todistuksia Jumalan teoista


Sanaa suomalaisille! Puheita ja saarnoja: Saalem.TV


Lähetä palautetta/terveisiä ohjelman tekijöille
"Jesús no me ama por ser especial....SOY ESPECIAL porque Jesús me ama".
"Jeesus ei rakasta minua siksi, että olisin jotenkin erikoinen, OLEN ERIKOINEN,

koska Jeesus rakastaa minua." (Cherokee 199)