Inici

Aquest espai del CRP de la Selva II vol acostar tots els recursos i informacions TIC-TAC que tenim disponibles a la xarxa i els que es vagin publicant en el futur. 
Hi trobareu també pàgines de suport als materials de robòtica i aparells informàtics en préstec.

Les TAC (Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement) són els usos curriculars de les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). 

Darreres notícies

 • Concurs mSchools 2019 S'han publicat les bases del concurs  mschools per el 2019. Trobem 2 tipus de concursos: 1. Students Awards és un concurs i una cerimònia de lliurament de premis que ...
  Publicat a les 30 d’oct. 2018, 3:12 per SE CRP de la Selva II
 • Formació TAC 2018-19 Us presentem la formació relacionada amb les Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixement. Activitats de formació adreçades a docents per donar resposta a les necessitats derivades de ...
  Publicat a les 17 de set. 2018, 0:42 per SE CRP de la Selva II
 • Premiats Mobile Learning Awards 2018 En la sisena edició dels Mobile Learning Awards (MLA) 2018 han premiat un total de vuit projectes, duts a terme en centres educatius catalans a través de l'ús de ...
  Publicat a les 2 de març 2018, 3:21 per SE CRP de la Selva II
S''estan mostrant les entrades 1 - 3 de 17. Mostra'n més »

Concurs mSchools 2019

29 d’oct. 2018, 5:02 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 30 d’oct. 2018, 3:12 ]

S'han publicat les bases del concurs  mschools per el 2019. Trobem 2 tipus de concursos: 

1. Students Awards és un concurs i una cerimònia de lliurament de premis que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents. Els participants poden presentar-se a concurs en les següents modalitats: App Education, Mobile History Map i Scratch Challenge.

2. Mobile Learning Awards és un concurs i cerimònia de lliurament de premis que reconeix els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.Els participants poden presentar-se a concurs en 2 modalitats: - Millors experiències d'aula amb tecnologies digitals. - Projectes de transformació digital de centre. 

Bases completes del concurs del 2018-19 (accés)

  APP EDUCATION MHM         SCRATCH CHALLENGE MOBILE LEARNING
Categories- ESO (3r i 4t).
- batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior.

 

Centres educatius de Primària, de secundària i serveis educatius.Cicle mitjà de primària (3r i 4t)
Cicle superior de primària (5è i 6è).
ESO: 1r i 2n
Centres educatius: educació infantil, primària, secundària obligatòria, batxillerat, entre d’altres.

 AMPAs (modalitat 2)

 Inscripció Del 23 d'abril al 21 de maig de 2019.   Formulari  Del 23 d'abril al 14 de maig de 2019.   Formulari Del 23 d'abril al 14 de maig de 2019. Formulari  Del 8 de gener al 11 de febrer. Formulari
 Breu descripció


Desenvolupar projectes d’aplicacions mòbils que ofereixin solucions a problemes reals.  Projecte de georeferenciació per treballar el territori amb la tecnologia digital per a donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de Catalunya. Poden participar-hi  centres educatius de Catalunya que hagin implementat durant el curs 2018-2019 els materials modulars de Scratch Challenge de manera parcial o total.Reconeix els projectes creats per docents i escoles de Catalunya en l’àmbit de la transformació de l’educació mitjançant l’ús de les tecnologies digitals.
 Aspectes a tenir en compte


Grups de 2 a 5 cinc components.
Cada centre podrà presentar fins a 2  projectes per línia i nivell educatiu. 

Cada centre ​podrà presentar un màxim de 3 projectes per a cada categoria. Grups de 2 a 4 components.

2 modalitats: 
- Millors experiències d'aula amb tecnologies digitals
- Projectes de transformació digital de centre.

   

Formació TAC 2018-19

17 de set. 2018, 0:42 publicada per SE CRP de la Selva II

Us presentem la formació relacionada amb les Tecnologies per a l'aprenentatge i el coneixementActivitats de formació adreçades a docents per donar resposta a les necessitats derivades de la integració de les TIC i les TAC a l'educació. L'oferta formativa consta de diverses modalitats. Destaquem els cursos telemàtics i la formació relacionada amb l'àmbit STEAM. 


Premiats Mobile Learning Awards 2018

2 de març 2018, 1:16 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 2 de març 2018, 3:21 ]

En la sisena edició dels Mobile Learning Awards (MLA) 2018 han premiat un total de vuit projectes, duts a terme en centres educatius catalans a través de l'ús de la tecnologia mòbil, aquest any sobre temàtiques relacionades amb la realitat virtual, els videojocs, la robòtica i la programació.
Modalitat: Experiències i propostes d'aula amb tecnologies digitals
1er premi: “Instal·lacions elèctriques: dels plànols en 2D a la realitat virtual” (Institut Comte de Rius de Tarragona). Es proposen com a objectius la programació de sales de realitat virtual en 360 graus amb Cospaces, convertir els plànols en 2D en sales guiades i realistes en 3D que es poden visitar amb realitat virtual per presentar projectes d'instal·lacions elèctriques i electròniques en la FP. Treballen amb el programa CoSpaces, Roundme i Panorama 360 Càmera.

2on premi: “STEAM, Design Thinking, Videojocs i Impressió 3D a l’aula? Yes, We Can!” (Escola Carrilet i de l’Institut Frederic Marti i Carreras de Palafrugell). Projecte interdisciplinari que té com a objectiu la creació d'un videojoc que ajudi a conscienciar a la gent de la necessitat de reciclar l'oli de cuina. Per fer-ho utilitzen metodologies com l'ABP, el treball cooperatiu, l'aprenentatge servei i el design thinking (com a mètode de disseny). I eines com Scratch (programació), Tinkercad (disseny i impressió 3D), codi QR, G-suite (Drive i Chromebooks), editors de vídeo, Youtube.

3er premi: “Gamifiquem l'aula a Primària!! L'Antiga Grècia: El viatge a Emporion” (Escola La Vila de Palamós). S’adreça a alumnes de 4t, 5è i 6è i integra elements de patrimoni històric i artístic, com són les ruïnes d’Empúries. Mitjançant la gamificació. L’alumne esdevé el protagonista d’una gran aventura i quan supera els reptes proposats, aconsegueix punts que li serviran per millorar la seva classificació amb l’objectiu final del joc: passar de ser un esclau a ser un súper atleta. Utilitzen diferents eines TAC: Google Classroom, Google Maps, Padlet, Kahoot, formularis de Google, generadors d'avatars, chromebooks... 

Menció a l'experiència més inclusiva: “Natusfera Biodiversity Congress” (Institut Salas i Xandri de Sant Quirze del Vallès). Projecte d'àmbit cientificotecnològic adreçat als alumnes de 1r d'ESO. En aquesta proposta es presenta i fa ús de Natusfera, una plataforma virtual per registrar i compartir dades naturalistes. 
Modalitat: Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals

Categoria: Centres educatius:

"AV ROBOTS: Robòtica i Pensament Computacional a l’Escola" (Escola Mossèn Albert Vives de La Seu d'Urgell). Projecte sobre robòtica i pensament computacional, que es treballa de forma seqüencial dins les etapes d'Educació Infantil i Primària (des de P3 fins a 6è).
"B7 mTech High. Transformem l’Institut amb les nostres pròpies apps" (Institut Badalona VII de Badalona). Mostren 7 apps com a evidències del model didàctic del centre. L'alumnat assumeix com a propi el repte de la transformació digital i treballa situacions properes com a reptes a resoldre.


"Ampliem les nostres eines" (Escola Puig de les Cadiretes de Llagostera). Han presentat el pla d'aprenentatge al llarg de les etapes educatives d'infantil i primària. Els continguts que incorporen estan relacionats amb programació i robòtica.


Categoria AMPA:

"Cap al DrassanesLab: Tecnologia i coneixement contra l'escletxa digital" (AMPA Escola Drassanes de Barcelona). Connecten l'escola amb entitats de l'entorn, com la Universitat Pompeu Fabra, Colectics o Principia kids per a la realització d'activitats tecnològiques amb finalitat inclusiva. Aquest projecte promou les STEM de forma integrada.

Concursos mSchools Student Awards 2018

9 de gen. 2018, 0:21 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 9 de gen. 2018, 0:42 ]

mSchools és un programa d'aprenentatge mòbil amb múltiples facetes que impulsa Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA.

Tres reptes per motivar els alumnes a treballar competències digitals.

App Education

1. Dissenya apps i desenvolupa prototips amb App Education


Millora les competències digitals i estimula l’esperit emprenedor entre els alumnes amb el suport de mentors experts de la indústria.
 • Per a grups de 2-5 estudiants de 3r i 4t dESO, Batx, CFGM i CFGS que treballin les propostes didàctiques “Mobilitzem la Informàtica”, “APPliquem la Tecnologia”... 
 • Inscripció a partir del 16 d’abril de 2018
 • Bases del concurs

Més informació

Mobile History Map

2. Georeferencia el teu entorn escolar 
amb Mobile History MapTria un tema de qualsevol àmbit curricular i desenvolupa amb els teus alumnes un projecte de georeferenciació a partir de l'entorn més proper al teu centre, localitat o barri.
 • Adreçat als alumnes dels centres de Primària i Secundària
 • Inscripcions entre el 16 d'abril i el 13 de maig
 • Bases dels concurs

Scratch Challenge

3. De grans serem... amb Scratch Challenge 


Saps que volen ser els teus alumnes quan siguin grans? Crea un projecte amb els teus alumnes al voltant de les professions del futur utilitzant el llenguatge de programació Scratch!
 • Adreçat a alumnes de Cicle Mig i Superior de Primària i de 1r i 2n d'ESO.
 • Inscripció del 16 d'abril al 30 de maig
 • Bases del concurs

Convocatòria dels Mobile Learning Awards 2018

9 de gen. 2018, 0:14 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 9 de gen. 2018, 0:14 ]

Ja està obert el període d'inscripció per als Mobile Learning Awards, dins del projecte mSchools, en les seves dues modalitats de participació:

1) ESCOLES INNOVADORES en l'aplicació de les tecnologies mòbils

La finalitat d'aquesta primera modalitat és donar a conèixer les diferents vies d'integració de les tecnologies digitals a tots els centres educatius de Catalunya mitjançant unes propostes concretes de desenvolupament i implementació.

També s'incorpora com a finalitat fer visibles les accions que les AMPA/AFA duen a terme en el procés d'aplicació de les tecnologies digitals en el seu centre educatiu. És per aquest motiu que us demanem que feu extensiva aquesta convocatòria a l'AMPA/AFA del vostre centre. 

2) EXPERIÈNCIES I PROPOSTES D'AULA amb tecnologies mòbils

La finalitat d'aquesta segona modalitat és donar a conèixer les millors experiències i propostes d'aula desenvolupades pels docents i estudiants universitaris respectivament, i que tinguin com a objectiu l'ús innovador de les tecnologies digitals. 

Període d'inscripció: des del 12 de desembre de 2017 fins a l'11 de febrer de 2018

Trobareu les bases de les convocatòries i els formularis d'inscripció a la pàgina de Mobile Learning Awards 2018.

Us animem a presentar-vos i a fer visible la feina que esteu duent a terme.

L'hora del codi

5 de des. 2017, 1:46 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 5 de des. 2017, 1:52 ]

L'Hora del codi arriba un any més per aquestes dates (del 4 al 10 de desembre) per acostar als alumnes al món del "codi". És una bona manera de començar en el món de la Programació. Tasteu-la i ja no la podreu deixar!

L'Hora de codi és una activitat organitzada per Code.org, una organització pública sense ànim de lucre, dedicada a promoure l'aprenentatge de la programació informàtica fent-la més accessible a les escoles. Es va iniciar com una introducció d'una hora a la programació informàtica, dissenyada per desmitificar el "codi" i on tots els alumnes han de tenir l'oportunitat d'aprendre'n. 

Tot el que has de fer és provar els nostres tutorials (les activitats són autoguiades), i triar el que vulguis per a la teva classe (n'hi ha per a totes les edats i nivells d'experiència). Els tutorials es mantenen al web durant tot l'any. L'objectiu de l'Hora del codi no és ensenyar a ningú a convertir-se en un expert en informàtica en una hora. Una hora només és suficient per saber que la informàtica és divertida i creativa, que és accessible a totes les edats. Molts professors i estudiants participants han decidit continuar amb un curs complet.

La programació informàtica ajuda a generar habilitats, lògica i creativitat en la resolució de problemes. Començant aviat, els alumnes tindran els fonaments per tenir èxit en qualsevol carrera del segle XXI. 


Nivell principiant (Primària): Minecraft - Pirate Plunder - Run Marco - Doodle

Nivell avançat (CS i ESO): Scratch Cards - Robot Rattle  - App Lab


Trobareu anàlisi dels tutorials per a l'hora del codi i més informació en aquesta pàgina de l'Espai TICTAC.

Nou material en préstec per a realitat virtual i robòtica

20 de nov. 2017, 4:12 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 20 de nov. 2017, 5:05 ]

https://sites.google.com/site/espaitictac/realitat-virtual-realitat-augmentada
Model Woxter NEO VR5

Les ulleres de RV permeten tenir experiències immersives en activitats de realitat virtual. La realitat virtual (RV) és la representació de les coses a través de mitjans electrònics. Es duu a terme mitjançant una simulació per ordinador que aconsegueix fer la sensació que allò representat és real i en la que sovint es pot interaccionar amb elements que envolten l'usuari. 

Per a mòbils Android i IOS fins a 6,2". A través d'apps com Cardboard Camera o Panorama 360 podràs capturar imatges 360 i veure-les amb les ulleres RV. També podràs contemplar paisatges de diferents llocs amb Street View o Google Expeditions, visitar museus i pintures amb Google Arts and Culture i veure vídeos 360 de Youtube.

Disposa d'auriculars, cinta  ajustable al cap, ajustament de la distància entre ulls, ajustament focal (per vista amb miopia o hipermetropia) i botó de confirmació.

Per a totes les etapes educatives. Més informacióEn préstec al CRP de La Selva II. Construeix diversos robots, amb motors i sensors.  Programa el robot per a diverses accions amb el programa de Lego Mindstorms. Tot seguint una guia ben completa.

El set Pack Premium LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 inclou: 
Caixa 1: bloc intel·ligent EV3, tres nous servo-motors interactius (2 grans i 1 mitjà), sensor de giroscopi, sensor ultrasònic de distància precisa, sensor de colors / llum, dos sensors de contacte, bateria recarregable, cables de connexió, instruccions de construcció i 541 peces LEGO® Technic de construcció i roda de bola per a la creació d'una gran varietat de models de forma guiada o creació pròpia.
Caixa 2: carregador de bateries i set d'expansió amb 857 peces addicionals.

Recomanat per a Cicle Superior de Primària i Primer Cicle d'ESO. Més informació
La caixa pot ser utilitzada per un grup de 3-4 alumnes. En préstec al CRP de La Selva II


https://drive.google.com/a/xtec.cat/file/d/1YBG6ivzarFgJykdGrgiHPd6G0heYq2aT/view?usp=drive_web

És un petit dispositiu que permet interactuar amb l'ordinador, convertint objectes, materials o superfícies, sempre que siguin conductors, en substituts del teclat o el ratolí. 

Podrem despertar la curiositat i fer volar la imaginació a la recerca de maneres creatives d'interactuar amb l'ordinador utilitzant persones, fruites i verdures, paper d'alumini, objectes metàl·lics, plastilina, el grafit del llapis, l'aigua... per simular les tecles de desplaçament, l'espai, el retorn i moltes altres tecles.

Un dels objectius principals de Makey Makey és la de ser un vehicle per iniciar-se en la programació. Amb el programa Scratch podem dissenyar noves activitats amb instruccions per a executar accions quan es premin els comandaments externs del Makey-Makey.

Destinat a alumnes de CM, CS, ESO.  Més informacióEn préstec al CRP de La Selva II

Setmana CodeWeek

2 d’oct. 2017, 7:29 publicada per CRP Blanes   [ actualitzat el 2 d’oct. 2017, 7:30 ]

Setmana CodeWeek, promoguda per la Unió Europea, pretén apropar la programació i l'alfabetització digital a tothom d'una manera divertida i atractiva. L’objectiu és fomentar la programació als diferents països de la Unió Europea com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

Se celebra del 7 al 22 d'octubre de 2017.

Tots els centres educatius, universitats, associacions… que organitzeu alguna activitat relacionada amb la programació al llarg de la CodeWeek o en dates posteriors, esteu convidats a fer-les totes visibles. Només cal que afegiu l'esdeveniment a la pàgina de Codeweek i ompliu la fitxa corresponent amb el màxim de dades. Automàticament apareixereu al llistat d'esdeveniments i quedareu georeferenciats al mapa.

Activitats que podeu fer:
Més recursos al Web: Europe Code Week 2017

Formació TAC 2017-2018

13 de set. 2017, 4:54 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 11 d’oct. 2017, 5:09 ]

A part de les activitats formatives de caire intern de cada centre, a nivell individual podem millorar la nostra formació TAC apuntant-nos a alguna de les activitats telemàtiques TAC per aquest curs. En trobem de 3 tipus: 
 • Competència Digital Docent (Bàsic i Avançat)
 • Específics: App Inventor, JClic, Scratch, Moodle, Portafoli digital, Nodes…
 • Administradors: Moodle, Nodes, coordinadors TAC, transformació digital…

Formació TAC. Activitats telemàtiques 1r torn

El període d'inscripció és del 12 al 26 de setembre de 2017. Les activitats comencen a l'octubre.

9000060529

Competència Digital Docent: Curs bàsic


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a


9000230529

La Meva XTEC: eines de comunicació


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000020529

Educació infantil: recursos TAC


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000040529

Comencem amb l'Appinventor


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000220529

Scratch: creativitat i enginy a l'aula


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000100529

Ús de dispositius mòbils a l'aula


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000110529

Edició i comunicació digital


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000120529

Geolocalització


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000130529

JClic: creació d'activitats- iniciació


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000180529

Iniciació al Moodle


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

9000200529

Entorn personal d'aprenentatge i portafolis digital


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a


9000090529

Administració d'un moodle de centre


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 8/4/2018 de a

9000010529

Administració de NODES


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dimarts 17/10/2017 al 28/2/2018 de a

Formació TAC. Activitats telemàtiques 2n torn

El període d'inscripció serà del 9 al 19 de gener de 2018. Les activitats començaran a finals de gener.

9000050529

Competència Digital Docent: Curs avançat


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a9000030529

Avancem amb l’App Inventor


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a

9000210529

Scratch avançat


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a

9000140529

JClic: creació d'activitats avançat


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a9000150529

Curs Linkat


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a

9000160529

Formació per liderar la transformació digital


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a

9000170529

Moodle: Creació unitats didàctiques


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a

9000190529

Dinamització de pàgines web de centre amb Nodes


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a

9000080529

Curs per a responsables TIC / TAC de centre


Curs telemàtic. VT Curs a distància (A distància). Del dilluns 29/1/2018 al 31/5/2018 de a
Seminaris coordinadors TAC de centre:

5090410529

Coordinació en tecnologia de l'aprenentatge i coneixement a primària

Seminari de coordinació. CRP de la Selva II (Blanes). Del dilluns 23/10/2017 al 28/5/2018 de 15:00 a 18:00

i per als que s'estrenen en aquesta tasca:

5005030505

Formació per a nous coordinadors TAC de centre


Curs d'equips de centre. CRP del Gironès (Girona). Del dilluns 2/10/2017 al 30/4/2018  de 15:00 a 18:00


Cursos Scratch i App Inventor

13 de set. 2017, 4:13 publicada per SE CRP de la Selva II   [ actualitzat el 13 de set. 2017, 5:47 ]

Com sabreu, des de l’any 2013 el Departament d’Ensenyament promou el programa mSchools impulsat per la Fundació Mobile World Capìtal. En el marc d’aquest projecte, s’han desenvolupat diverses propostes didàctiques:

Scratch Challenge

Scratch és un entorn de programació visual per blocs adreçat a infants i joves que permet crear històries, jocs i animacions i compartir-les amb altres persones d’arreu del món.
Aquest curs 2017-18 comença la iniciativa Scratch Challenge, dins del programa mSchools, dirigida específicament als centres de primària i focalitzada en el desenvolupament del pensament computacional a partir de l’ús de Scratch.

Aquesta iniciativa està organitzada en
 sis mòduls de 12 hores cadascun, tres dels quals estan ja a la vostra disposició i la resta en desenvolupament. Tot i que està dirigida al Cicle Superior de Primària també pot ser emprada a Cicle Mitjà depenent del projecte del centre. Els mòduls contenen la seqüència didàctica completa: continguts, activitats, reptes a resoldre i projecte final. Aquestes activitats, reptes i projecte final són prou amplis com per a què es puguin adaptar a qualsevol àrea o bé dur-los a terme de forma transversal.

Els materials (tant els dels alumnes com els dels professors) són a la vostra disposició en forma de web Nodes per al treball directe o descàrrega i instal·lació a l’espai Nodes de centre. 

Pel que fa a la formació corresponent, del 12 al 26 de setembre està oberta la inscripció als cursos telemàtics del 1r torn que comencen a l'octubre. La inscripció per al segon torn serà del 9 al 19 de gener i els cursos començaran a finals de gener.

App Inventor

App Education és una assignatura optativa que s’imparteix als centres de secundària de Catalunya, en estreta col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Se centra en el disseny i la creació d’aplicacions per a dispositius mòbils amb App Inventor, alhora que promou el treball en equip a l’aula i fomenta l’esperit emprenedor entre els alumnes.
Aplicada per primer cop el curs 2013-2104, la proposta va adreçada a l’assignatura de Tecnologia de 3r d’ESO, d’Informàtica de 4t d’ESO i Cicles Formatius de grau mig i superior de les famílies d’Informàtica, Arts Gràfiques i Administració-ComerçTots els materials són a la vostra disposició en forma de curs Moodle descarregable a alexandria.xtec.cat.

Pel que fa a la formació corresponent, del 12 al 26 de setembre està oberta la inscripció als cursos telemàtics del 1r torn que comencen a l'octubre. La inscripció per al segon torn serà del 9 al 19 de gener i els cursos començaran a finals de gener.

Nova web XTEC


Us recomanem la nova web de la XTEC Programació i robòtica educatives:

1-10 of 17