Club d'esgrima Sala d'Armes del Penedès


L’esgrima és un esport olímpic, apassionant i molt complet que consisteix en tocar amb un arma a l’adversari sense ser tocat per ell. Existeixen tres modalitats d’esgrima en funció de l’arma que es faci servir: l’espasa, el floret i el sabre, cadascuna d’elles amb les seves característiques tècniques i de reglament. Si voleu saber més sobre l’esgrima podeu accedir a la web de la Federació Catalana d’Esgrima.


El SAP és un club d'esgrima jove que ha irromput amb força a l'escenari de l'esgrima catalana. En els últims quatre anys hem anat consolidant la nostra activitat i ara disposem d'un conjunt de tiradors i tiradores en un ampli rang d'edats que comprén des de nens de primària a joves de secundària i adults. Els entrenadors del nostre club disposen de formació i titulació oficial com a tècnics i mestres d'esgrima, i disposen d'una àmplia experiència en entrenaments d'àmbit nacional i internacional. 


El nostre club està està obert tothom qui vulgui practicar l'esgrima. La nostra activitat es realitza de forma coordinada amb l'AMPA de l'Institut-Escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia, pel que les nostres instal.lacions estàn ubicades al Gimnàs d'aquest centre educatiu. 


Us esperem a tots i a totes!