INICI

Comencem la setmana del NADAL amb:

FIRA SOLIDÀRIA DE NADAL
Aquesta és la 6ena edició d’aquesta fira. 
Tots els alumnes de l’escola han fet uns detalls nadalencs que canviaran per NEULES, TORRONS, GALETS,…pel Banc d’aliments de la Creu Roja i així contribuir a endolcir el Nadal a tothom.

  

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Comunicat del CLAUSTRE DE PROFESSORS I PROFESSORES de l’escola

 

Davant la situació que estem vivint actualment al nostre país, volem manifestar que l’escola defensarà sempre els valors democràtics, la via del diàleg i el respecte a la diferència, tal i com queda reflectit en el nostre Projecte Educatiu.


==============================================================================DIA DE LA PAU

El 21 de setembre, DIA DE LA PAU, hem sortit al pati, com totes les escoles de Terrassa, per  expressar el nostre desig de què en qualsevol lloc de la Terra, des del poble més llunyà  fins a casa nostra, la gent pugui viure en plena LLIBERTAT, amb tot el RESPECTE que es mereix i en PAU.  

DIA DE LA PAU


CANGURATGE GRATUÏT!!!!
Qui necessiti canguratge, us podeu apuntar a les llistes que hi ha penjades a les portes de les classes. Teniu temps fins el dia abans de la reunió !!!

-------------------------------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------------------------------------------------------
10 ANYS DE L'ESCOLA!
Avui hem celebrat la festa del 10è aniversari de l'escola. Gràcies a tots els que han pogut assistir i fer que aquesta jornada sigui inoblidable i quedi en el record i la història de la nostra escola.
Volem també donar les gràcies a l'AMPA que ha fet possible que la festa hagi estat un èxit ! Sense oblidar-nos dels dos nous gegantons que ens acompanyaran al llarg dels anys. La INNA i en MAURI faran companyia al nostre ja modernitzat Roquillo!

10 anys d'escola

-------------------------------------------------------------------------------------------------
JA TENIM LES FOTOS DE GRUP!!! 

FOTOS DE GRUPCANTÀNIA

          
contador de visitas para blogger
         
     

ELS DIVENDRES, DIA DE LA FRUITA A L'ESCOLA!!!
https://sites.google.com/site/escolarocalabern/home/fruita.jpg?attredirects=0