Url Redirector Modified

ATENCIÓ!!

Tenim nova web de l'escola.  A partir d'ara us esperem a: 

http://agora.xtec.cat/ceippuigdagulles/


PREINSCRIPCIÓ CURS 2016-2017

Us fem arribar el calendari de preinscripció per al proper curs 2016-2017.  Per a més informació visiteu el web de l'ajuntament de Corbera de Llobregat. 


CURSA SOLIDÀRIA

Com cada any, el Puig d'Agulles ha volgut participar en la cursa solidària organitzada per "Save he children", i la rebuda ha estat espectacular!!!!  Nens i nenes, nois i noies i, fins i tot mestres, ens hem mogut per als infants amb pocs recursos.  Junts contra la pobresa infantil!!  

Moltíssimes gràcies a tots per la vostra participació: corredors i patrocidadors.  Estem molt orgullosos de l'escola que, dia a dia, construim plegats!! 

CURSA SOLIDÀRIA 2016


FELIÇ DIA DE LA DONA TREBALLADORA


Avui, 8 de març, al Puig d’Agulles  hem celebrat el dia de la dona treballadora amb un petit homenatge a totes aquelles dones i homes que han lluitat i encara lluiten per a la igualtat entre gèneres.  Així, a l’hora del pati hem  llegit el conte “Hi ha res més avorrit que èsser una princesa rosa?”  (Raquel Díaz Reguera. Thule Ed.) i hem confeccionat entre tots un mural lila que reivindica els mateixos drets per a tothom.

8 de març de 2016
CARNAVAL

Ha arribat el gran dia!!!!  El Rei Carnestoltes s’acomiada de nosaltres, però no podia marxar sense una festa de Carnaval com cal.  I en aquesta ocasió ens hem vestit de llum i de color per a ballar i actuar davant del millor públic possible.

Moltes gràcies a tots per la vostra participació!!!  La feina realitzada s’ha traduït en un quadre visual digne d’Oscar!!!!

QUADRE VISUAL

Ara toca donar la benvinguda a la Vella Quaresma, una senyora avorrida i empipadora amb la que haurem de bregar durant les properes setmanes.  Paciència i una mica d'estratègia per a que les bledes i el silenci no ens posin cara de pansa...

VELLA QUARESMA


A ritme de timbals i amb el ball del corb la festa és més divertida!!!  Gràcies Penya del Corb!! Ha estat una tarda d'allò més animada!! 

TARDA DE COL·LABORACIÓ

Dimecres 3 de febrer hem celebrat la desitjada tarda de col·laboració, organitzada pels més grans de l’escola i en la que hem participat tots els cursos; des de P3 fins a 5è.  Com sempre, hem gaudit de valent i se’ns ha fet super curta.   

Moltes gràcies companys de 6è!!

TARDA DE COL·LABORACIÓ


ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES

Aquest divendres 29 de gener Sa majestat Carnestoltes, rei dels pocasoltes, ha visitat el Puig d’Agulles per a portar la festa i la diversió durant el seu regnat.  Així, ens ha garantit una setmana cultural plena de moments bojos i extravagants i ens ha encomanat una sèrie d’ordres que són d’obligatori compliment si ens ho volem passar d’allò més bé.  Atents!!

DILLUNS 1_ Tots vestits de colors i amb la cara pintada.

DIMARTS 2_ Roba de llit per a estar ben còmodes.

DIMECRES 3_Samarreta de la classe i un llum amb cap.

DIJOUS 4_ Ben mudats i elegants.

DIVENDRES 5_ Cada classe amb la seva disfressa per a celebrar el gran dia.

ARRIBADA CARNESTOLTESCONCERT DE NADAL


El gran dia ha arribat i el concert de Nadal ha estat un gran èxit.  Des de P3 fins a 6è, els nens i nenes del Puig d'Agulles han cantat i recitat les cançons i els poemes amb els que volíem donar la benvinguda a les festes nadalenques i celebrar que un nou any està a punt de començar. 

Moltes gràcies a tothom per l'acompanyament i la rebuda!! I un gran aplaudiment al director de l'orquestra i mestre de música de l'escola; el Miquel.  

CONCERT DE NADAL

SANTA CECÍLIA


Diumenge 22 de novembre és Santa Cecília, patrona de la música, i al Puig d'Agulles ho hem volgut celebrar amb un concert molt especial dirigit pels mestres de música i protagonitzat pels grans artistes de l'escola; els alumnes.  Tothom ha participat; tocant instruments i/o cantant una cançó molt escaient en aquest curs de Pampallugues; "Fil de llum".

SANTA CECÍLIACURS 2015-2016


Benvinguts al nou curs que tot just acabem d'encetar.  Desitgem que aquests mesos que segueixen estiguin plens d’il·lusions, emocions i aprenentatges de tot tipus i que plegats puguem compartir experiències úniques. 

Molt bon curs 2015-2016 a tothom!!


A continuació us remetem el calendari del curs 2015-2016
JOCS DEL PATI

A continuació us presentem un power point amb un recull de jocs de pati que hem realitzat durant el primer trimestre dins del projecte de coeducació.  Projecte que, des de fa dos cursos, estem desplegant al Puig d'Agulles amb molt bona acollida.

Esperem que us agradi!!


http://www.slideshare.net/Puigdagulles/jocs-de-pati-32656818Escola i APA junts a favor del mediamabient!!

Durant aquest curs continuarem amb el projecte de recollida d'oli de cuina, que tan bons resultats va generar l'any passat. Recordeu que el dia d'entrega dels clakis serà divendres a les 9h en el menjador de l'escola.  Aquí teniu el link on trobareu informació d'aquesta iniciativa ecològica:
 
 
   
 
JUNTS CONTRA LES RETALLADES!!

Els instituts i les escoles de Corbera ens unim contra les retallades en educació que afecten a la qualitat de l'ensenyament.


L’escola pública és única i de tots. Per això, les escoles de Corbera defensem la QUALITAT de l’ensenyament públic, davant dels canvis que estem patint.

 

Per aquest motiu manifestem la nostra disconformitat (avui hi ha convocada una vaga d’ensenyament) reivindicant tres objectius mínims:

1.  Aturar l’acomiadament del professorat interí (amb tot el que això comporta: precarització de la feina docent, modificació de l’horari lectiu i de permanència, augment de les ràtios i pèrdues de grups, desatenció a la diversitat,…)

2.  Cobrir les substitucions des del primer dia, en comptes de la cobertura parcial a partir del desè dia lectiu tal com ha establert el Departament d’Ensenyament per aquest curs 2012-13.

3.  Exigir un tracte digne a tota la comunitat educativa per part de l’Administració.

  Escoles i instituts de Corbera

Com AFECTARÀ TOT AIXÒ al Puig d’Agulles?

  • Pèrdua dels tallers 
  • Reducció de 37 hores de docència per pèrdua de personal 
  • Menys coordinació entre els professionals 
  • Disminució d’hores per a desdoblaments i reforços 
  • No cobertura de les substitucions des del primer dia 
  • Baixada de la qualitat de l’atenció a la diversitat 
  • Reducció del pressupost anual 
  • Reducció i supressió de beques 
  • No subvenció del projecte Surera (reutilització de llibres de text)