ESCOLA‎ > ‎

HISTÒRIA

L'escola arrenca entre els anys 1867 a 1876, durant els quals el Sr. Celdoni Crusells (l'alcalde de la vila) edificà una gran casa al carrer dels arbres per a establir-hi, si fos convenient dependències escolars.

Al 1871, s'obri el col·legi per a nenes, sota el nom “Immaculada Concepció" a càrrec de les religioses del mateix nom.

Més tard, durants uns anys, l'edifici, que era conegut com " L'Estrella ”, fou un centre social on la gent hi anava al teatre, al ball o el cinema.


Ja al 1960, la Sra M. Àngels Guitart, propietària de l´edifici, es plantejà de donar classes particulars en aquest edifici. Passat els primers anys de funcionament com a Escola Unitària, es va incrementar de forma gradual el nombre de clases i, conseqüentment el personal docent.


Al 1981, la Sra. M. Àngels Guitart traspassà l'escola al professor Mariano Hernández, el qual és l'actual gerent del centre, i durant aquell temps l'escola va passar a ser un centre concertat per la Generalitat de Catalunya.

 

A l'actualitat l'escola és un centre concertat per la Generalitat que imparteix Educació Infantil i Primària.
L'AMPA

L´AMPA de l´escola es va crear al 2001. Des d'aleshores no ha parat de participar activament en totes les activitats, festes, tallers,etc,.. que s´han anat fent a l´escola.