AMPA

Es busquen valentes i valents per una causa solidària


II Torneig Solidari
!

El passat 17 de desembre es va organitzar des de l'AMPA un torneig solidari de Pàdel per recollir joguines per a famílies amb dificultats i tenir un moment de germanor i esport entre la comunitat educativa. No us perdeu el vídeo resum:


Què  és  l’Ampa? És una associació sense ànim de lucre formada per mares i pares d'alumnes de l'escola.

Què fa l’Ampa? Col·laborar paral.lelament amb les activitats que fa  l’escola  i amb l’educació dels nostres fills.

Per què val la pena ser soci de l'Ampa? Perquè per un mòdic preu els nostres fills tenen molts beneficis durant el curs escolar.

Quina és la quota de l'AMPA? Només  vint-i-quatre euros  per tot el curs escolar.

I què ens dóna l'Ampa? Doncs moltes coses....

1-Cada  inici de curs els socis gaudim d’un val de 25 euros a descomptar de material escolar pels de CICLE INICIAL,CICLE MITJA I CICLE SUPERIOR i en el cas dels de EDUCACIÓ INFANTILa descomptar del material.

2-Gaudim d'un descompte en l'adquisició del xandall de l'escola.

3-L’Ampa financia el tercer en Dansa, una activitat que cada any tots els alumnes de tercer de totes les escoles del poble realitzen junts i en la qual es reuneixen per apendre diferents danças.

4-A la tardor, L'Ampa apropa als més petits d’educació Infantil la Castanyera, que els hi porta castanyes. Després, tots els alumnes de l'escola gaudeixen d'una activitat d'animació.

5-Quan arriba desembre la il·lusió dels més petits,les seves mirades, esperant lliurar  les seves cartes,els hi portem el Patge Salim i repartim caramels.......

6-I per tota la família fem un sorteig d’una  cistella de Nadal.També el mes de desembre recollim joguines per la Creu Roja.

7-Després  carnestoltes, portem el rei del carnestoltes i fem una petita festa al patí amb música i a ballar!!!!!

8-Sant Jordi venda de llibres i roses.

9-També l’escola celebra un festival de fi de curs que els ajudem a fer els decorats ,etc...i també fem un sorteig de fi de curs

10-I l’últim dia de classe els hi fem un esmorzar a tos els alumnes de l’escola i després els refresquem amb uns POLINES,que tan els agrada, música,etc..i moltes més  coses.

Animat!!!!!!tot és fa pels nostres fills,i tot pel seu somriure i benestar.

Fes-ten soci!!!!                       

Per dubtes o suggeriments aquest es el nostre correu electrònic:

ampaestel4@gmail.com

 
Subpàgines (1): Festa Inauguració Pati