Έρως Ορθοδοξίας


Μια ταπεινή προσπάθεια προς ψυχωφέλειαν των ανθρώπων

εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή 

Η ιστοσελίδα «Έρως Ορθοδοξίας» φτιάχτηκε με πολύ προσευχή, προς δόξαν Θεού, και αγάπη για όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς για να ωφεληθούν μέσω αυτής οι ψυχές τους και να έρθουν πιο κοντά στο Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Επιπλέον φτιάχτηκε και για τους μη Ορθόδοξους που πλησιάζουν την Εκκλησία και ψάχνουν τον αληθινό Θεό με καλή προαίρεση και ειλικρίνεια με την ελπίδα ότι έστω και ένας θα έρθει στην αγκαλιά του ΚΥΡΙΟΥ και της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ μας.

Θα σας παρακαλούσαμε για οποιαδήποτε λάθη εντοπίσετε στην ιστοσελίδα ή για οποιεσδήποτε διαφωνίες να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επιπλέον για οποιεσδήποτε απορίες σε θέματα πίστης ή οτιδήποτε άλλο να μην διστάσετε να ρωτήσετε.

Όπως βλέπετε στα αριστερά βρίσκεται η λίστα με τα θέματα που απασχολούν την ιστοσελίδα αυτή. Συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτά και τα "άρθρα νέων". Εδώ θα δημοσιεύονται κείμενα γραμμένα από νέους που σκέφτονται και αναζητούν. Όσοι νέοι θα επιθυμούσαν μπορούν να γράψουν (κάποια εμπειρία, σκέψη, παρατήρηση κλπ.) και να μας το αποστείλουν στο e-mail που φαίνεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Επίσης υπάρχει και το "άρθρα" όπου θα δημοσιεύονται κείμενα μεγαλυτέρων αναγνωστών που θελήσουν να μας αποστείλουν κάτι σχετικό.

 Θα θέλαμε επιπλέον να σας ζητήσουμε να προσεύχεστε για όσους συνέβαλαν για να φτιαχτεί αυτή η ιστοσελίδα και όσους συνεχίζουν να βοηθάνε. 


Επισκεφθείτε το νέο blog αφιερωμένο στους νεομάρτυρες

akoysma.blogspot.com