Miresevini! Welcome!

Prof. Asoc. Dr. Ermelinda KORDHA TOLICA, CHE

Miresevini ne hapesiren time ne Web.  Jam pedagoge prane Universitetit te Tiranes, Fakulteti i Ekonomise.
 
Kam filluar karrieren akademike duke dhene mesim per nje kohe te gjate ne Universitetin e Vlores "Ismail Qemali"


Ketu do te gjeni informacion mbi kurset e mia si edhe karrieren time profesionale.

Per me shume informacion shihni CV -ne time ne linkun  - Rreth meje   https://sites.google.com/site/ermelindakordhatolica/home/rreth-meje 

E kam menduar kete hapesire jo vetem si nje mundesi per te informuar te gjithe studentët, por edhe per te rritur komunikimin me të gjithë të interesuarit e per te eksperimentuar menyra te reja per tu lidhur ne nje rrjet profesionistesh ne fushen e ekonomise dhe biznesit. 

Per kedo qe do te me kontaktoje prane Universitetit te Tiranes:
Adresa e zyres (Office Adress):  kati V, Godina e Fakultetit te Ekonomise, Rruga e Elbasanit.

Orari i pritjes:  E marte 11: - 12:00