Ambassadeurs

Eritrea Hagez kent ambassadeurs, mensen die ons ondersteunen en vertegenwoordigen. Vanuit hun eigen omgeving zijn ze aan het werk om Eritrea Hagez tot een succes te maken. Op deze pagina stellen we ze aan u voor.

Marian Borsten

We wilden bij haar via Marktplaats een brancard kopen, maar toen ze over Eritrea Hagez hoorde werd de brancard gratis. Inmiddels zorgt ze vanuit haar huis in Rotterdam voor een constante aanvoer van spullen die in Eritrea keihard nodig zijn. We hoeven maar te kikken of Marian regelt het. Mooi om zulke mensen te ontmoeten.

Abraham Yohannes
Abraham woont met zijn vrouw Semhar en twee dochters en een zoon in Heemskerk. Vanaf het eerste begin heeft hij enthousiast Eritrea Hagez ondersteund. In 2010 waren we samen in de kliniek. Hij nam prachtige foto's en trad op als tolk. Bij elke gelegenheid kunnen we een beroep op Abraham doen.


Eden Brhane
Ze kwam uit Eritrea om zich bij bij haar echtgenoot te voegen die inmiddels in Heiloo woonde. Binnen een paar jaar ontwikkelde ze zich tot een zelfstandige dame die werk in de buitenschoolse opvang combineert met het moederschap van twee jongens. 

Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk hulp in Eritrea is. Waar het kan, ondersteunt ze Eritrea Hagez met advies en praktische hulp.

Karin Makken
Via haar collega Ina bij de Catharina Apotheek leerden we Karin kennen. Sindsdien voorziet ze ons regelmatig van materialen. We kunnen haar altijd vragen of ze nog wat heeft staan als we met een zending bezig zijn. Daarnaast regelt Karin tweedehands kinderkleding en heeft ze met Ina samen een spaarpotje waarmee ze af en toe een wens van ons kan vervullen.