2010 - Naar de kliniekEn hier vind je de verslagen

16 oktober 2010
Er is een slechte internetverbinding vanuit Eritrea. Dat maakt het erg moeilijk om te mailen. Onze dochter Anke geeft een korte update in Eri-nieuws 1 - Slechte verbinding.

17 oktober 2010
Het is toch gelukt om een verslag te versturen. In Eri-nieuws 2 - Eerste bezoek aan de kliniek lees je over de verplichte travel permits, de frustratie van de zusters, de moeilijke omstandigheden in de kliniek en onze plannen.

23 oktober 2010
Zoals altijd loopt het weer anders dan gepland. Het blijkt niet mogelijk Asmara te verlaten. Gelukkig kunnen we vanuit de hoofdstad ook nog allerhande zaken regelen. Wat en hoe lees je in Eri-nieuws 3 - Vast in Asmara.

27 oktober 2010
Vrijdag vliegen we al weer terug naar Nederland. Tijd dus om de laatste zaken te regelen. Nog een maal terug naar de zusters, babymelk kopen en een aantal projecten voorbereiden waar we in Nederland mee verder kunnen. Lees in Eri-nieuws 4 - Terug naar de zusters welke projecten.

28 oktober 2010
Vlak voor ons vertrek lukt het toch nog om een behoorlijk aantal dozen babymelk te kopen voor de baby's van HIV/AIDS-geïnfecteerde moeders in de kliniek. Lees erover in Eri-nieuws 5 - Nog een laatste actie.