El dia de Internet ens pujem als núvols

10 d’abr. 2012, 3:02 publicada per Andreoo ByG   [ actualitzat el 12 de maig 2016, 11:39 per Andreu Campanario Ponga ]

Idees que surgeixen amb il·lusió, apassionament, efervescència, temors, incomprensions, optimisme i pessimisme, 

Idees que surten en els indrets i situacions més inesperades 

Idees, que són incubades, contrastades, 
Idees que s'enriqueixen amb d'altres punts de vista, 
idees 
que han generat prosperitat, 
aquestes són les millors Idees

MarQes de Catalunya
Ver i.t.p.q.no? CASALS en un mapa más grande

Història d'unes il·lusions

divendres a la nit a la Mostra d’entitats que es feia aGràciaa... el Passeig de Sant Joan, feia goig veure lespersones, com transmetien les seves il·lusions en cadascuna de les paradetes o estands.

Quina satisfacció, orgull, es desprenia en les mirades que anava captan de totes i cada una de les persones que hi havia de les 97 Entitats que hi eren presents. En els estands havien muntat tots tipus d' informació mostrant les seves actuacions i els seus projectesLa feina havia estat ben feta, tots i totes havien col·laborat en guarnir els estands i estava tot preparat per abordar un dissabte i un diumenge amb actuacions, debats i xerinola.

Cada una de les persones de les Entitats Organitzacionstenien clar que volien aprofitar les dues jornades del cap de setmana per mostrar als assistents, que fan moltes coses , molt bones per a tots i que durant aquests dos dies, creixeria, sens dubte, la participació dels veïns/es,amics/gues ciutadans/es en general.

No às gratuït, pensaven totes i tots, que “estem aGràcia, al barri de les Gràcies”un nucli de la ciutat actiuengrescador model d'ingeni,creativitat participació.

La Gràcia de les idees


Comments