Website‎ > ‎

Webvermelding

Deze pagina is nog in bewerking!

Vooraf

Deze pagina gaat over de vermelding van organisaties, personen, etc op de website. Voor opname in de activiteitenagenda willen we verwijzen naar de pagina Kalendervermelding.

Wat willen we opnemen op de website?

 1. Dansscholen
  Daaronder verstaan we dansscholen, danscentra, middagen, avonden, (eind- of Kerst)bals, etc. mits er voldoende mogelijkheden zijn voor equality-paren om zich op de dansvloer te begeven.
 2. Dansdocenten
  Onder docenten verstaan we ieder die privé danslessen wil geven aan mannenparen en vrouwenparen. We willen geen selecties maken op basis van opleiding of verdiensten.
 3. Trainingslocaties
  Hiervoor willen we nog beleid opstellen: op dit moment zullen we nog geen trainingslocaties vermelden.
 4. Overige organisaties & websites
  Er zijn een aantal organisatie die zich structureel bezig houden met dansen; daarnaast zijn op het internet zijn erg veel interessante dingen te vinden zoals discussieforums, video's, danslessen, etc. Elke melding hierover zullen we 

Aanmelding webvermelding

Aanpassingen op de website kunnen per e-mail worden aangemeld bij het secretariaat. We willen graag dat dansdocenten, dansscholen en trainingslocaties door de docenten resp. eigenaar/beheerders zelf worden aangemeld. Equality dancE streeft ernaar een aanmelding binnen twee kalenderweken te hebben verwerkt. Bij onduidelijkheden wordt nader contact opgenomen. 

NB. We willen graag per type vemelding één e-mail ontvangen; liever geen dansschool én een docent in één e-mail. Dat voorkomt vergissingen.

Wat op te nemen in webvermelding?

Neem tenminste je eigen correspondentiegegevens als naam, e-mailadres en telefoonnummer op; we vermelden ze niet op de kalender, maar hebben ze nodig voor de registratie en afwikkeling van de vermelding. Verder wisselen de rubrieken per soort vermelding, zie hieronder.

Dansscholen

Vermeld de volgende rubrieken:
 • Naam van de dansschool
 • plaatsnaam
 • website

Trainingslocaties

Dansdocenten

Vermeld de volgende rubrieken: