El Mon de les Idees

Les Gràcies de Gràcia

MarQues de Cataklunya CAT a LUN y @ Innovadora


Tu Pots i si vols nomes has de omplir el formulari

Comunicar + es bueno, Compartir + es mejoreQ ideas en tots els paisos de la Maditerrania  

Mostrando 5 elementos
IdeaXQèNO? t'expliques
Ordenar 
 
Ordenar 
 
IdeaXQèNO? t'expliques
Agermanar Gijón i Lleo amb els barris de Gràcia Gijón ha tret una marca de ciutat molt sugerent: Asturias con sal, XQéNO? li afaegim a la campanya a la sal les Gracies del Districte de Gr'acia de Barcelona 
Estem fent una observació al "clima" emocional entre els comerciants del centre i casc antic de Manresa. El resultat es molt perocupant XQèNO? organitem un enQüento amb tots els que volguin venir a Coneixer les posibilitats que els ofereixen les noves eines de la comunicació i l'us habitual de Internet.  
Tothom parla de la crisi, i sembla, com si hagues de venir algú a resoldra la. XQèNO? ens ajuntem per carrers i barris i compartim costos i divulguem junts, com si fossim una gran corporació (exemple el Banco de Santander) 
Añadir valor al Corredor Barcelona Gijón TrenHotel La Gent Gran de Gràcia va en tren a Gijón y les "reciben" los mayores de Asturias.  
El Mercado del Sur se convierte en la feria de Gràcia El Mercado de la Albacea de Gracia en el del Sur de Gijón solamente unos dias y para finalizar la actuación se hace un acto en el Teatro Jovellanos de Gijón y otro en el Teatro de Gràcia 
Mostrando 5 elementos
Ċ
eQ Tarquinos,
23 feb. 2010 9:42
Ċ
eQ Tarquinos,
23 feb. 2010 9:43
Comments