Építmények korszerűsítése a szakértő szemével

Takarékosságra ösztönző világban élünk. 
Régi értékeinket a legjobb eszközök és szaktudás felhasználásával alakítjuk újjá. 

A 60-80-as években épített épületek jelentős részének a szerkezete, a hőszigetelése és az épületgépészete napjainkra már többnyire teljesen elavult. Az ilyen épület
üzemeltetése drága és hiányzik belőle a jó komfort érzete is.

Komoly kihívás előtt áll az, aki beruházna egy régi épületbe, vagy felújítaná, korszerűsítené a meglévőt. Ehhez a munkához az új technológiák mellett a régiek ismerete is szükséges. Ilyen esetekben az a legjobb gazdasági döntés, ha a tulajdonos a beruházás megkezdése előtt igénybe veszi a nagy gyakorlattal rendelkező szakértő mérnökök tudását. Ugyanis jó választás esetén a tapasztalatok szerint:

Megtérülhet a szakértői díj
Épület és építési műtárgy korszerűsítési terveinek elkészítése esetén 50 %-ban.
Építési szakvélemény és javítástechnológia kidolgozása esetén akár 100 %-ban is.

Dr. Verla József építmény-, műtárgy- és szerkezet-tervező, valamint építésügyi szakértő vagyok. Rendelkezem mindazzal a képességgel és gyakorlati ismeretekkel, ami lehetővé teszi az épület, műtárgy korszerűsítési, szerkezet stabilizálási és megerősítési feladatainak a teljesítését a tartós megoldást jelentő korszerű technológiák alkalmazásával.

A speciális feladatok megoldásában, munkámat az adott szakterületek szakértői segítik és az igényes munkáknál tervezői művezetéssel biztosítjuk a tervek tökéletes megvalósulást.

A honlapomon megtekinthető munkáim  egy-egy témacsoportot reprezentálnak, elenyészően kicsiny részét mutatva a 40 éves szakmai múltam eredményeinek.
A bemutatómat megtekintheti a felkínált webhelytérkép  című információs oldalon is.

Bakonybél 150 km-es körzetében
Bécstől, Budapestig tevékenykedem

FELADTAM
Magyarországon csak karitatív munkát vállalok, ha időm azt éppen megengedi.
Az építési beruházás költségcsökkentése
Hogyan?

Eltér Istvántól a Magyar Építész Kamara elnökétől kapjuk meg a választ, a
Családi ház című folyóirat alábbi 2008/1. számában.

 

Bölcs gondolatai közül, egyet szó szerint idézek:

" Gondoljunk csak bele, napjainkban egy átlagos családi ház négyzetmétere 200 ezer forint. Az átlagos tervezői díjból két négyzetméternyi házat lehet megépíteni.
Ha a gyenge képességű, hanyag tervező csak egyetlen négyzetméternyit elront az már 200 ezer forintnyi kár. A rossz terv azonban rendszerint nem egyetlen négyzetméterében rossz...."