Hyviin kokemuksiin pohjautuen jatkamme kaudella 2016 iltamelontoja keskiviikkoisin

Avokanootti - melontaa Siikajärvellä! - Aiempaa melontakokemusta et tarvitse! 

Rannalla ennen melontaa käymme läpi turvallisuusohjeet sekä tekniikan perusteet. Kanootissa on aina kaksi melojaa. Melonta toteutetaan Siikajärvellä mikä on perinteistä kesämökkiympäristöä. Järvellä ei ole isoja aaltoja, virtaavaa vettä ja tuuletkin ovat useimmiten vuodesta suosiollisia rentouttavaan melontaan. Kahvi ja makea kahvileipä odottaa melojia hotellilla melonnan jälkeen. 

Tämä melontaan tutustuminen antaa hyvän lähtökohdan melontaharrastuksen aloittamiselle ja vaikkapa ilmoittautumiselle melonnan peruskurssille mikä puolestaan antaa valmiudet ja tähtää Melonta- ja Soutuliiton avokanootti epp 2 taitokokeen suorittamiseen (euro paddle pass 2 / avokanootti).

Tule melomaan ja nauttimaan kaverisi kanssa, varaa paikkanne avokanoottiin heti!

Missä?
Hotelli Nuuksio, Naruportintie 68 02880 Espoo. (navigaattoriin paikkakunnaksi Kirkkonummi). Nuuksion kansallispuisto, eteläosa. Vain 35min Helsingistä ja 15-20min. Haltia Luontokeskuksesta.
Karttalinkki: Klikkaa tätä

Keskiviikko - melontojen ajankohdat 2016 ja ilmoittautumiset/varaukset verkkokaupastamme.

Tästä klikkaamalla pääset ilmoittautumaan ja valitsemaan päiväsi (verkkokaupan sivu aukeaa omaan ikkunaan)

Tarvitsemme nimesi sekä matkapuhelinnumerosi melonnan mahdollisen peruuntumisen takia. (sääolosuhteet tai ei riittävästi osallistujia). Lisätietoja voi kysyä saman linkin kautta.

Ryhmän koko 1-16 henkilöä, kokoontuminen hotellin aulassa mistä siirrytään ranta-alueelle.

Kesto? 2 tuntia (n.1,5h melonta, 0,5h kahvi/tee ja pulla hotellilla)

Mukaan? Normaali uimataito. Sään ja kelin mukainen rento pukeutuminen. Jalkineiksi sandaalit tai vastaavat kevyet kengät. Paljain jaloin saa myös olla. Juomavesi.

Vakuutus?  Tarkista vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi kattavuus melonnan osalta.

Hinta? 39e / henkilö
Maksutapa? Verkkokauppamme kautta normaalit korttimaksut
Sisältää?
Tarvittavat melontavarusteet (kanootti, mela, liivit, vesitiivis melontapussi per kanootti). Avokanoottimelontaoppaan palvelut sekä kahvin/teen että kahvileivän hotellilla.

Huom?
Lapsi / nuori voi osallistua vanhempansa kanssa. Suosittelemme nuorelle vähintään 10 vuoden ikää melontaan osallistuessaan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi Nuuksion kansallispuistoon melomaan!