Tidligere koncerter

80erne tur/retur med Esbjerg Post-Orkester

 

Søndag d. 21. april 2013 var der mulighed for at komme 80'erne tur/retur med Winnie Martinussen og  Esbjerg Post-Orkester i koncertsalen på Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole.

Der var musik af David Bowie, Queen, Toto, Neil Diamond, Europe, Whitney Houston, Randy Crawford og mange andre. Selvom orkesteret ikke stillede op i pastelfarvede træningsdragter med benvarmere var det en festlig eftermiddag.

 

 

 

Disneykoncert


Søndag. d. 28. oktober 2012 var der Disneykoncert i Foyeren i Esbjerg Musikhus. Normalt når Esbjerg Post-Orkester lægger et program henvender det sig typisk til et mere voksent publikum, men vi synes det også kunne være sjovt at lave noget der også henvender sig til det noget yngre publikum. Hvad er så mere naturligt end at vælge et program fra noget af det som vores børn kender, nemlig musikken fra tegne- og animationsfilm.
 

Så der var mange der havde købt en stor pose søndagsslik og kom selv eller tog deres børn, børnebørn eller oldebørn med til en festlig eftermiddag med glad musik i Esbjerg Musikhus. 

 

 

 

 

70'er Festival

Så søndag d. 29. april 2012 var der 70'er festival med Esbjerg Post-Orkester i Konservatoriets koncertsal. Der var musik af Abba, John Denver, Gilbert O'Sullivan, Roberta Flack, Deep Puple, Slade og mange andre. Mange havde fundet trompetbukserne og plateaustøvlerne frem, sat sit Brian Connelly hår og var til Glam Rock – i EPO stil.

 

 

 

 

Slotskoncerten 

 

På trods af årstiden invitererede Esbjerg Post-Orkester til ”Slotskoncert” lørdag d. 29. oktober 2011. Desværre er der ikke så mange slotsparker omkring Esbjerg og vejrudsigten var heller ikke den bedste, så orkesteret var blevet nødt til at lægge den inden døre, dvs. i aulaen på Rybners (Esbjerg Statsskole). Som ved enhver anden slotskoncert kom mange i god tid og nød deres picnickurv i ”Slotsparken”

 

Når man sagde Slotskoncert var der kun en person der kan komme på tale som konferencier, så orkesteret var meget glad for at kunne lave denne koncert sammen med Hans Otto Bisgård. Og der var ingen tvivl om at Hans Otto var glad for igen at være tilbage i Esbjerg, som han jo havde været så ofte tidligere bl.a. ved 60er festivalerne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beatleskoncerten
 
For alle Beatles fans var 2010 et jubilæums år på mange måder. Det er 50 år siden at gruppen blev dannet, det er 40 år siden den igen blev opløst. D. 7. juli blev Ringo Star 70 år, d. 9. oktober ville John Lennon være blevet 70 år og det 40 år siden at en af deres største fans, Brian Jakobsen der også er orkesteret dirigent, startede i Esbjerg Post-Orkester.
 
Sammen med TV- og radioværten Jørgen de Mylius markerede Esbjerg Post-Orkester  alt med en hyldestkoncert d. 10. oktober i koncertsalen på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.
Salen var fyldt til sidste plads og flere måtte gå forgæves.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Movie Brass 
 
Sammen med Ole "Bogart" Michelsen inviterede Esbjerg Post-Orkester til filmkoncert på Esbjerg Musikkonservatorium. Selvfølgelig blev koncerten indledt med kendingsnummeret fra Bogart, "As Time Goes By", men derudover blev der spillet musikken fra film som Pirates of the Carribean, Jurrasic Park, Forrest Gump osv. Ind i mellem numrene fortalte Ole Michelsen meget levende om filmene.
 
 
 
 

 

Comments