Meny‎ > ‎Aktuellt‎ > ‎

TeachMeet

skickad 11 okt. 2010 13:19 av Henrik Widaeus

Vad är TeachMeet?

TeachMeet är ett informellt och helt kostnadsfritt möte för lärare, av lärare. Det är till för oss som är intresserade av didaktiken i klassrummet - ett intensivt och inspirerande möte kollegorna emellan, ett möte som oftast arrangeras i samband med stora konferenser eller mässor inom utbildningsområdet. Fokus är på nätverkande i en trevlig miljö och mängder med konkreta exempel på epifani i klassrummen idag. Med andra ord: TeachMeet är så långt från en vanlig konferens som man bara kan komma.

Hur?

- Deltar - och presenterar gärna!
Kanske vill du dela med dig av dina erfarenheter? Kul! Då kan du välja antingen en tvåminuters nanopresentation eller en sjuminuters mikrovariant. Nätanslutning och projektor kommer att finnas tillgängliga, men de är inte alls nödvändiga att använda. Gå rakt på sak och skippa helst alla boring presentationsprogram..

Obs! Du kommer att bli avbruten ifall du inte håller tiden för din presentation. Ytterligare en benhård regel: TM-presentationer är inte rätt forum för marknadsförings- och försäljningsaktiviteter. Arrangörerna har tolkningsföreträde!
Det händer att många, många vill presentera på TeachMeet och (delvis) därför kommer presentationerna väljas slumpmässigt bland alla som har anmält intresset. 

- Deltar - men ingen presentation
Vill du bara ta del av allt det goda, luta dig tillbaka och nätverka med kollegorna? I detta fallet räcker det med att du anmäler att du ska komma här bredvid.

Antalet platser är begränsat!


Ċ
Henrik Widaeus,
16 okt. 2010 05:03
Comments