ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για κατασκευή γυψοσανίδων (χωρίσματα, ψευδοροφές) για τα μέλη της ΕΟΠΑ
Ο ειδικευμένος τεχνικός κ. Ανδρέας Κυρκούλης προσφέρει ειδικές τιμές στα μέλη της ΕΟΠΑ για εργασίες που αφορούν κατασκευή γυψοσανίδων. Αναλαμβάνει έργα στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών. Τηλ: 6972206243.Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας
 Tο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη χορηγεί για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, 120 υποτροφίες σε Έλληνες και Ελληνίδες άνω των 12 ετών για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Υποτροφίες δίδονται για όλα τα επίπεδα από αρχάριους μέχρι και Proficiency και περιλαμβάνουν όχι μόνο τα δίδακτρα αλλά και τα βιβλία. Έχουν διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για επόμενα έτη. Τα μαθήματα διεξάγονται στα δύο συμβεβλημένα, μη κερδοσκοπικά φροντιστήρια του Ιδρύματος, δηλαδή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ντέσσυ Τοπουζίδου στην Βούλα και στη Σχολή Αγγλικών Εστίας Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη.
 Οι υποψήφιοι πρέπει να:
1)             Είναι τουλάχιστον 12 ετών (χωρίς ανώτατο όριο ηλικίας)
2)             Έχουν Ελληνική καταγωγή
3)             Είναι Χριστιανοί Ελληνο-Ορθόδοξοι και να μην ανήκουν σε καμία άλλη θρησκεία.
4)             Έχουν κατοικήσει στην Ελλάδα, Κύπρο ή Κωνσταντινούπολη για τουλάχιστον 6 μήνες πριν από την υποβολή αίτησης για υποτροφία.
Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε  ΕΔΩ.Έκπτωση στο πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής κάλυψης της NHS (New Health System) 
Για τα μέλη της Ε.Ο.Π.Α. ισχύει ειδική έκπτωση για την κάλυψη μέχρι και 6 μελών πολύτεκνης οικογένειας (2 γονείς και 4 τέκνα) στο πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής κάλυψης της NHS.  Το κόστος για όλη την οικογένεια είναι 138 €/έτος.
Για τις παροχές του προγράμματος απευθυνθείτε στο email : eopa.info@gmail.com.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ για ξυλουργικές εργασίες (προσφορά στα μέλη της ΕΟΠΑ)
Ειδικές τιμές σε ξυλουργικές εργασίες και όχι μόνο, για τις πολύτεκνες οικογένειες μέλη της ΕΟΠΑ προσφέρουν δύο άτομα που σχετίζονται στενά με την Οργάνωσή μας. Ο Γιάννης και ο Γρηγόρης. 
Δείτε παρακάτω τα στοιχεία τους και επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους για προσφορά.