ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ μελών Ε.Ο.Π.Α. στη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών (21.10.2017)

Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στις14.10.2017 η ΓΣ ΕΟΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 21.10.2017 και ώρα 10.30 πμ στην αίθουσα του 6ου ορόφου της Αγ. Κωνσταντίνου 6, στην Ομόνοια, όπου στεγάζονται τα γραφεία μας με τα θέματα που αναφέρονται στην συνημμένη πρόσκληση .

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από το τέλος της ΓΣ και μέχρι τις 19.00. Ψηφίζει ο ένας εκ των δύο συζύγων με το βιβλιάριο πολυτέκνων θεωρημένο. Πρόσκληση από την ΑΣΠΕ για εορτασμό της ημέρας των πολυτέκνων:
Φέτος ο εορτασμός των πολυτέκνων, προς τιμή των προστατών τους Αγίων ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά παιδιών τους, θα  εορτασθεί στις 5 Νοεμβρίου 2017, που συμπίπτει να είναι η πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Στην Αττική, ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό  Ναό «ΚΟΙΜΗΣΗ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» που βρίσκεται στην  Αργυρούπολη, (οδός Ολυμπίας 28 – Στάση ΜΕΤΡΟ Αλίμου). Παρακαλούνται οι πολύτεκνες οικογένειες να συμμετάσχουν στον εορτασμό.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ με τέκνα υποχρεωτικής εκπαίδευσης
Διαβάστε τη σχετική Εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ΕΔΩ


Εφημερίες πολυτέκνων εκπαιδευτικών Α'βάθμιας εκπαίδευσης
Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε έγγραφο σχετικά με τις εφημερίες πολυτέκνων εκπαιδευτικών Α'βάθμιας εκπαίδευσης
Δείτε ΕΔΩ1 και ΕΔΩ2.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων οι πολύτεκνοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα δουν να μειώνονται τα ποσά των Τελών Κυκλοφορίας των οχημάτων τους σε ποσοστό από 10% έως και 30% ανάλογα με τον κυβισμό του οχήματος που διαθέτουν αλλά και κάποια εισοδηματικά κριτήρια που ενδεχομένως να εισαχθούν ώστε οι μειώσεις να είναι δίκαιες. Αναμένουμε να δούμε στην πράξη τις εξαγγελίες.

Η πρώτη σχολική τσάντα στα Πρωτάκια 2 Σεπτεμβρίου 2017
Φωτογραφίες από τη γιορτή για τα πρωτάκια (τέκνα πολυτέκνων της ΕΟΠΑ που πάνε στην Α' Δημοτικού τον Σεπτ. 2017) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, στις 11.30 πμ. στο ξενοδοχείο OSCAR (κοντά στο Σταθμό Λαρισης).