Αρχική σελίδα

Τα γραφεία της Ε.Ο.Π.Α. (Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών) βρίσκονται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 6, 
ΑΘΗΝΑ 10431, δύο λεπτά με τα πόδια από τη στάση μετρό Ομόνοια.


ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: Δευτέρα-Παρασκευή 07.30 - 14.30 
Τηλ: 2105233988, 2105232689, fax: 2105234654 
Email: eopa.info@gmail.com

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Ε Ι Σ : 


https://drive.google.com/open?id=1FAA4dWHpigLAAnxwVLjtU69jhHo4EShU

Νέο φύλλο της Επικοινωνίας ΕΟΠΑ που μόλις κυκλοφόρησε:

Διαβάστε ΕΔΩ το νέο φύλλο της Επικοινωνίας του Συλλόγου μας που μόλις κυκλοφόρησε.

Αναβολή βράβευσης αριστούχων - κουπόνια Λαικής

Μετά και από  τις πρόσφατες εξελίξεις στο μέτωπο ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορωνοϊού,  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΑ  αποφάσισε, ομόφωνα, την  αναβολή της εκδήλωσης για τη βράβευση των αριστούχων μαθητών –τριών και των εισακτέων στα ΑΕΙ, που επρόκειτο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου.  Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, τα μέλη μας θα ενημερωθούν  για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναβληθείσας εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π.Α.


Επίσης όσοι δεν παρέλαβαν κουπόνια λαϊκής Απριλίου 2020, με courier ας επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας για να τα παραλάβουν έστω και καθυστερημένα (δόθηκε παράταση ισχύος των κουπονιών Απριλίου για λίγο καιρό ακόμη).Εργασία πολυτέκνων συνταξιούχων χωρίς περικοπή σύνταξης
    
Η ΕΟΠΑ έστειλε επιστολή στον Υπουργό Εργασίας, ζητώντας να περιληφθεί στο υπό διαβούλευση / ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο παράγραφος, που θα επαναφέρει το παλαιό καθεστώς σύμφωνα με το οποίο, οι συνταξιούχοι πολύτεκνοι που εργάζονταν δεν είχαν περικοπή της σύνταξής τους. Δείτε την επιστολή της ΕΟΠΑ ΕΔΩ.

Γενική Συνέλευση ΕΟΠΑ (22.2.2020)

Η Διοίκηση της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών καλεί όλα τα μέλη της να προσέλθουν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του 6ου ορόφου της Αγ. Κων/νου 6, στην Ομόνοια, όπου στεγάζονται τα γραφεία της, στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:

1.   Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για διεξαγωγή μυστικών ψηφοφοριών,
όπου χρειάζονται.

2.   Διοικητική και Διαχειριστική Λογοδοσία 2019.

3.   Υποβολή Απολογισμού 2019 και έγκριση αυτού.

4.   Υποβολή Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής χρήσεως 2019.

5.   Υποβολή Προϋπολογισμού έτους 2020 και έγκριση αυτού.

6.   Διάφορες προτάσεις και επερωτήσεις.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα θεωρείται ότι ευρίσκεται σε απαρτία με την παρουσία του ¼ των μελών που έχουν κανονικά θεωρημένα τα βιβλιάριά τους (άρθρο 16, παράγραφος δ’ του Καταστατικού).

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει το επόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ημερίδα της ΕΟΠΑ για το δημογραφικό (Εθνική στρατηγική ή Εθνική Συρρίκνωση)
Πολεμικό Μουσείο Λ. Βασ. Σοφίας 114 - Σάβ. 23 ΝΟΕ 2019 | 09.00-14.00

    
 Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας η ΕΟΠΑ διοργάνωσε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών ημερίδα με θέμα το δημογραφικό.

    Πολλά και σπουδαία ονόματα ήταν μεταξύ των εισηγητών. Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες των ομιλητών και την ιδιότητά τους.

    Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας στη δεύτερη σελίδα του ενημερωτικού φυλλαδίου ΕΔΩ.

    Η ηχητική κάλυψη της ημερίδας από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας μετέδωσε τα όσα σημαντικά λέχθηκαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδος και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω φωτογραφίες και videos με τις ομιλίες της Ημερίδας. Υποσελίδες (1): Πολιτική Απορρήτου