Tussen Duinen en Zee

 6 oktoberTe Leffrinckoucke vindt de tweede editie plaats van onze loopwedstrijd “Entre Dunes et Mer “. Deze maakt deel uit van de Challenge des Dunes de Flandre en is het vijfde deel van deze organisatie.6 loopwedstrijden en 1 wandeltocht worden u aangeboden door “l' Union Sportive Leffrinckoucke Jogging” vanaf 9h00 in samenwerking met de gemeente van Leffrinckoucke waar sportiviteit en samenhorigheid samengaan in een prachtig decor om u zo kennis te laten maken met ons subliem natuurreservaat. Dit evenement gebeurt in een groene omgeving met veel respect voor de natuur en waar iedereen zich hoort aan te houden.

• Algemeen : voor de winnaars per wedstrijd ( Kortingsbonnen , gegarnierde manden…) en een verloting van prachtige prijzen ( fiets , sportuitrustingen, elektronica...)

Inschrijvingskosten :
- Wandelaars : 2€
- Loopwedstrijd
- jonger dan 18 jaar : gratis
- 18 jaar en ouder  :
- 5 km & 10 km: 7€
Voor middernacht 4 oktober, 9€ vanaf 5 oktober
- Trail 25 km: 16€
Voor middernacht 17 September  21€ vanaf 18 september

• Inschrijvingsfiche :
- Inschrijving via post:
Voor middernacht 4 oktober, geadresseerd aan “Mr Baudouin Vynck USL Jogging 61, rue Kennedy, 59240 Dunkerque”, of bezorgd aan “Baudoin VYNCK” met behulp van de inschrijvingsfiche te downloaden via internet.

- Inschrijving via internet :
Voor middernacht 4 oktober

- Inschrijving onder voorbehoud :
- Het bezorgen van een kopie van een licentie 2017 of een medische toelating niet ouder dan één jaar op dag van de wedstrijd met de mededeling dat de dokter geen bezwaar heeft dat de betrokkene een loopwedstrijd uitoefent Hier te downloaden
- Het bezorgen van een cheque met het bedrag van het inschrijvingsgeld met het order aan “l' USL Jogging“.
• De wedstrijden