Undang-undang sesat syariah malaysia 


Wajah Cip Banduan( jadi mangsa jugak) Sedang Berposing.
Kalau nak marah,nak makihamun,nak mengutuk .marahlah Dia ni. jangan marahkan banduan-banduan yang lain. kami hanya menjalankan kerja-kerja banduan sahaja : )).
YANG HAK WAJIB DINYATAKAN WALAUPUN IANYA MEMEDIHKAN SEBELUM YANG BATIL MERAYAP BAK BARAH ATAU ANAI-ANAI PEMAKAN KAYU.

ISLAM BUKAN MILIK UMNO, MILIK PAS, MILIK MALAYSIA, MILIK SESEBUAH KERAJAAN DAN SEBAGAINYA, BUKAN JUGA MILIK ORANG-ORANG YANG MUNAFIK LAGI FASIK. ISLAM DIAMANAHKAN OLEH ALLAH KEPADA SETIAP DIRI MANUSIA DIMANA SETIAP DIRI AKAN DIPERTANGGUNGJAWABKAN ATAS PETUNJUK ALLAH MELALUI AL-QURAN DAN HADIS.

SETIAP ROH MANUSIA TELAH BERSAKSI  DIHADAPAN ALLAH SEBELUM ROH DISUMBAT KEDALAM RAGA JASAD. AGAR MANUSIA TIDAK BANYAK CEKADAK, BANYAK SONGEH,BANYAK TEMBERANG DAN BANYAK ALASAN DI AKHIRAT KELAK BAHAWA MEREKA CUAI TENTANG INI.

 

(Allah Menyatakan)

“ Dan ingatlah ketika tuhanmu mengeluarkan dari sulbi tulang belakang anak cucu adam dari keturunan mereka dan Allah mengambil kesaksian keatas roh mereka, seraya berfirman “bukankah aku ini tuhanmu”. Mereka menjawab “ Betul Engkau Tuhan Kami , kami bersaksi (jawab mereka )”.  Kami lakukan yang demikian itu agar di hari kiamat kamu tidak mengatakan, sesungguhnya ketika itu kami lengah(cuai)terhadap ini “ .

 

“ Tidakkah engkau Muhammad memperhatikan orang-orang yang mengaku bahawa mereka telah beriman kepada apa yang diturunkan kepada mu dan kepada apa yang diturunkan sebelum mu “TETAPI MEREKA MASIH MENGINGINKAN KETETAPAN HUKUM KEPADA TAGOT, PADAHAL MEREKA TELAH DIPERINTAHKAN UNTUK MENGINGKARI TAGOT ITU DAN SYAITON BERMAKSUD MENYESATKAN MEREKA DENGAN KESESATAN YANG SEJAUH-JAUHNYA.” 

 

Jangan jadi orang pandai tak boleh di ikut.Bodoh tak mahu belajar.

pandai  memandai-mandai.

Bodoh,Bebal, Bahlol lagi tolol berlagak Gila dan meroyan dengan pelbagai fatwa tetapi meninggalkan jalan takwa. Hanya tahu berfatwa menyesatkan kelompok yang lain, tetapi dalam badan dan jabatan sendiri penuh dengan najis kesesatan.

Baik jadi orang lembap dan otak udang yang sadar diri lalu menghayati Al-Quran dan Sunah Rasulnya saban hari.

 

Maaf sebahagian besar bahasa yang digarap dalam video memedihkan lagi meyakitkan hati Boleh menyebabkan taik telinga serta nanah tersembur keluar (mustahil kecuali jika anda memang pengotor), Bagi yang lembut hatinya abaikan jangan dibaca. Hayati makna disebali Firman Allah dalam video sahaja.  Sebahagian besar bahasa digarap dari mereka-mereka yang pernah berurusan dengan jabatan ini.

Mereka ini terinaya manakala hati pula membengkak menahan kejengkelan yang tidak terperi geramnya sejak berabad lama. Kalau digarap semua apa yang mereka sendkan tak terlarat nak membacanya boleh menghangus dan merentungkan  jantung.  Apa yang dimuat naik ini pun sebahagian dari apa yang dilehat atas pengalaman sendiri. Baru boleh membenarkan apa yang mereka jengkelkan selama ini.

 Mereka bukan rakyat biasa tetapi pemegang amanah yang merosakkan Agama Islam dan bangsanya.

v  AKHIRNYA MEREKA HANYA MENYALAHKAN TAKDIR DAN MENGABAIKAN JALAN  IMAN DAN TAKWA.  TETAPI MEREKA  BEREBUT-REBUT MENCIPTA FATWA FASIK LAGI MUNAFIK.

 

Ø  Mereka tidak memahami & menghayati bahasa Al-Quran dan As-Sunnah.

Ø  Mereka tidak faham bahasa filem atau drama.

Ø  Mereka tidak mengerti dan memahami bahasa seni.

Ø  Mereka tidak mengerti dan konfius bahasa pasar borong.

Ø  Mereka tidak faham bahasa kiasan apatahlagi sindiran.

Ø  Mereka tidak tahu bahasa Falsafah tetapi sebuk berfalsampah.

Ø  Mereka tidak faham dan mengerti bahasa kesaufian yang lunak bervisi.

Ø  Mereka tidak tahu lagi jahil lagi jakun lagi daif dengan bahasa bermadah indah bak puitis,puisi, syair, seloka dan pantun.

Ø  Mereka terlalu naïf dengan bahasa gurindam jiwa bernada rintihan dan rayuan kalbu. Tetapi mereka pakar dalam bahasa Betina dan Jantan Sundal lagi jalang suku sakat Azazil.

Ø  Mereka tidak faham bahasa sastera.

Ø  Mereka tidak faham bahasa direc.

Ø  Terlalu banyak bahasa yang mereka tidak mengerti lagi naïf, Senaraikan sahaja ikut sukahati dan selera anda sendiri nanti.

Ø  MEREKA HANYA MENGERTI BAHASA ISLAM SAMPAH YANG WAJIB DIBAHASAKAN  jadi jangan nak marah dan meroyanKesalahan dan kesesatan perundngan syariah.


HARAM,MUNAFIK,FASIK LAGI KAFIR KERANA DICETAK ROMPAK DARI PERUNDANGAN JAHILIYAH / TAGUT.


Sudah lebih setengah abad ia berlalu malah ia menjadi semakin parah apabila negara ini menjadi pengeluar tertinggi keruntuhan kerajaan kekeluargaan Islam. Perkara perundangan batil apabila dipertahankan ia membawa kemusnahan.


kebanyakan pesalah syariah bukanlah mereka-mereka yang berwajah perogol bersiri, pembunuh upahan, muka pecah rumah,bank,pondok telefun,kabel tnb,lln, dan sebagainya. Pembunuh bersiri, penyonglap wang amanah ASJ, pemberontak,wajah mafia, wajah kongsi gelap serta wajah-wajah ngeri lagi ganas lainnya.


Kebanyakkan weajah-wajah mereka hanyalah, wajah fakir miskin, wajah papa kedana, wajah peminta sedekah, wajah orang melarat, wajah meminta simpati, wajah-wajah penjamin yang pekerjanya lari, wajah penjamin yang tidak tahu apa-apa,wajah kais pagi makan malam, wajah ditipu loya najis syrie, wajah-wajah tua yang jauh sekali dari wajah-wajah sepertimana di atas, Hanya yang paling ganas pun wajah pelacur, wajah perjudian dan no ekor dll.

Untuk no ekor mereka juga tidak boleh dipersalahkan, yang wajib dipersalahkan ialah mereka-mereka yang mengeluarkan lesen serta mereka-mereka yang menjualnya. Kenapa misti pilih kasih dan mereka tidak ditangkap. Anda ingin menunjukan keadilan islam versi Malaysia ya. Bukan berpandukan Al-Quran dan sunnah. Apa ? Anda pasti  Islam Malaysia menjamin syafaat di mahsyar kelak berbanding Al-Quran dan sunnah rasul.

Kenapa pelacuran berlaku ? kerana anda gagal mewujudkan persekitaran sosial atas jalan takwa. Kerana anda gagal mewujudkan pendakwah-pendakwah sekental Tabliq, Arqam, dan pendakwah bebas yang lainnya. Malangnya sebahagian besar merekaini anda sekat dengan pelbagai Fatwa. Hairankan Fatwa kesesatan itu sedang menyelinap kukuh bak barah dalam Jabatan dan badan yang sedang anda tadbir kini. Lehatlah kemusnahannya diatas keangkuhan anda.

Anda juga gagal mewujudkan ekonomi umat islam. yang anda reti hanya menjual logo menjual sijil dan perkara remeh temeh lainnya. Apa Barang... Barder...

Sedangkan jabatan anda disediakan dengan pelbagai kemudahan daripada harta zakat hinggalah baitulmal... Tu belum termasuk kemudahan geran yang disediakan oleh pihak kerajaan. Kerana apa ? Kerana anda gemar mencipta kegagalan lalu meletakan kegagalan itu keatas bahu rakyat untuk menutup lendir yang anda bena selama ini.


Kalaupun AL-ARQam itu sesat kenapa anda tidak belajar daripada mereka, bagaimana cara mereka berdakwah sambil mewujudkan empayer ekonominya sendiri sehingga mereka berjaya menembusi pasaran luar dengan begitu pantas sekali tanpa perlu mengharapkan kerajaan jauh SEKALI menipu duit rakyat, bank, baitulmal, zakat dan lainnya. Serta berjaya melatih Islam melayu lebih kreatif dan mempunyai daya tahan dalam bidang perniagaan serta pengeluaran produk YANG PELBAGAI  tanpa perlu sokongan dan dana kerajaan.  

Tetapi anda mengeluarkan pelbagai fatwa dari ustaz-ustaz fasik lagi munafik melalui pelbagai propaganda, risalah, flayers dan sebagainya semata-mata untuk menutup kebodohan anda sendiri.

Akhirnya anda menindas ummat dengan pelbagai saman.  Wahhhhhhhhh.......... bukan main senang kerja anda membaham duit haram yee.........

Kata orang kuman seberang laut jelas kelihatan, Bangaki gajah atas bahu buat-buat tak tahu tetapi pahitnya satu dunia sudah tau. Malangnya anda angkuh sebab anda berkuasa bukan ?  

Bagaimana cara anda menghayati Islam ini, sehinggakan perundangan yang diharamkan Allah ini anda Menghalalkannya. Bagaimana begitu benak sekali pemahaman anda ini. Bagaimana sebuah badan yang menjaga amanah islam ini mencampuradukkan antara yang hak dan yang batil.


Brader islam datang ke malaysia bukan baru 5 hari atau 5 bulan tau , sudah ribuan tahun. Malah anda mengecap kebebasan dari penjajah sejak lebih setengah abad yang lampau. Sebuk ya menyundalkan otak melayu ni dengan pelbagai progran yang anda sendiri bingung untuk menghayatinya.

Sudah-sudahlah tu tutup dan padamkan sahaja jabatan ini gantikan sahaja dengan jabatan kristien, Buddah, Yahudi dan sebagainya... Biar ulamak sampah dan ulamak yahudi atau ulamak dalam semak boleh memberi beribu alasan yang negara ni ditadbir oleh mereka jadi kita kena ikut, taat dan patuh.. Kena kumpulkan kekuatan dulu islam masih lemah...           ermmmmmmmmmm...  Tengkorak Hanglah......................

SUNGGUH MEMALUKAN.Antara kesalahan perundangan syariah :

 1. Sapina yang disampaikan tidak tertera kesalahan jenayah yang dilakukan hanya tertera no dan abjat yang keliru. Ini membingungkan si penjenayah.
 2. Tarikh tangkapan terkadang tidak dinyatakan dengan jelas ini menyusahkan si penjenayah untuk memohon cuti dari majikan dan anak isteri.
 3. Pertuduhan yang dibaca pendakwa syariah dan penterjemah mahkamah amat mengelirukan dan membingungkan.
 4. Penjenayah dipaksa membayar denda sedangkan hak mereka untuk membela diri ditangguhkan.
 5. Pesalah yang belum didapati bersalah terpaksa merengkok dalam lokap, terutama mereka yang papa kedana kerana tiada wang jaminan.
 6. Penjamin kepada pesalah juga disumbat kedalam lokap ini pengianyaan namanya, ada diantara mereka yang terpaksa menerima hakikat dibuang kerja. Siapa yang nak menanggung sara hidup anak bini mereka, pejabat agama ke?
 7. Bagi yang bernikah lebih atau bernikah di luar kawasan denda yang dikenakan kepada mereka mengelirukan, terkadang apabila ingin menjelaskan denda tiba-tiba naik berganda. Ini menzalimi mereka, isteri-isteri mereka serta anak-anak mereka, apa bulan bulan berikutnya mereka tidak perlu makan atau mejelaskan lain-lain bil yang sentiasa meningkat naik.
 8. Hak bernikah yang diselewingkan menggalakan perzinaan.
 9. Menyaman Pendakwah yang berani menyatakan kebenaran tetapi tidak mendapat pertauliahan sedangkan mereka mempunyai pendidikan yang disahkan. Jika hendak mengharapkan jabatan ini untuk berdakwah. Haram tak jalan  kalau imbuhan yang diberi kepada mereka tidak setimpal.
 10. Banyak lagi yang menjengkelkan silalah senaraikan sendiri.

SEBELUM  MENGUBAL PERUNDANGAN SYARIAH MEREKA WAJIB MENJADI BANDUAN DAHULU AGAR DAPAT MENGHAYATI SENDIRI SERTA DAPAT MENGOLAH CARAMANAKAH YANG TERBAIK UNTUK MENTARBIAH DAN MENDIDIK PARA BANDUAN AGAR KEMBALI KEPANGKL JALAN.


Lokap Syariah Batu Pahat Johor 
Islam Kemproh


 1. LOKAP SYARIAH YANG ANDA TAKBIR WAJIB DISEDIAKAN TEMPAT SOLAT, ARAH KIBLAT, BILIK AIR DAN TANDAS, BUKAN LOKAP SYARIAH YANG KOTOR SEPERTI KOTORNYA HATI-HATI ANDA. BANDUAN YANG MENGHUNI DISANA KEBANYAKANNYA ISLAM BERWAJAH ATUK-ATUK, MAKCIK-MAKCIK, PAKCIK-PAKCIK, YANG BOLEH JIUN / KOJOL BILA-BILA MASA. BILA LAGI NAK MENGAJAR MEREKA BERTAUBAT. TAKKAN NAK SURUH BERTAYAMUM KOD. KALAU BEGINI CARANYA BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGAMBIL PERANAN SEBAGAI BADAN YANG MENJAGA AGAMA.  NAMPAK SANGAT YANG JABATAN ANDA NI AUTA KAN.

Lokap Syariah Batu Pahat Johor 
Islam Pengotor

 1. BAGI MEREKA YANG MEMPUNYAI SEDARA MARA  YANG  PAPA KEDANA. SERTA SUDAH TIADA APA LAGI UNTUK DIGOLOK GADAI TERPAKSA MERENGKOK DALAM LOKAP POLIS. DALAM LOKAP POLIS KEADAANNYA JAUH LEBIH BAIK DARI LOKAP ANDA, DISINI DISEDIAKAN BILIK AIR DAN TANDAS SERTA MAKANAN DISEDIAKAN, TIDAK SEPERTI LOKAP ANDA SETITIS AIR PUN TIADA . CUMA ANDA SEBAGAI JABATAN YANG MENJAGA MUSLIHAT DAN KEBAJIKAN PENGANUT ISLAM WAJIB MEMASTIKAN DALAM LOKAP INI            ( POLIS ) DISEDIAKAN ARAH KIBLAT, PAKAIAN BERSIH UNTUK SOLAT, JAM ATAU AZAN YANG WAJIB BERKUMANDANG SETIAP KALI MASUK WAKTU AGAR BANDUAN DAPAT MENGINSAFI DIRI, BERSOLAT DAN BERTAUBAT ININ KERANA LOKAP POLIS SUKAR UNTUK DIBEZAKAN ANTARA SIANG DAN MALAM APATAHLAGI MENENTUKAN WAKTU SOLAT.


Lokap Syariah Batu Pahat Johor
 Islam Sampah. 1. ORANG-ORANG YANG PALING DIBENCI ALLAH IALAH ORANG YANG PERASAN MULIA, LALU MENGUBAL PERUNDANGAN ATAS MEJA DAN SOFA EMPUK. JADI APA GUNANYA JABATAN DAN DIRI ANDA. MUNGKIN SOLAT ANDA SELAMA INI HANYA UNTUK MENUNJUK-NUNJUK KOD. JADI APA GUNANYA SOLAT ANDA SELAMA SETENGAH ABAD INI SEHINGGA KEBAJIKAN BANDUAN TERHADAP AGAMANYA TERABAI.
 2. ANDA SUDAH GILA KE APA SEOLAH-OLAH BANDUAN TIDAK PERLU DAN WAJIB SOLAT.

Wajah-Wajah Banduan Sedang KelelahanSEBAB ITU  JABATAN ANDA WAJIB DIPAMIRKAN PALANG SALIB ATAU PATUNG BUDDAH. BUANG TERUS ISLAM SENANG.. KERANA ISLAM SAMPAH MALAYSIA NI WALAU TIDAK DISUMBAT KELOKAP SEMEMANGNYA MEREKA TIDAK KENAL PUN TIKAR SEMBAHYANG.

SEBAB ITU SISTEM YANG ANDA DAN JABATAN ANDA AMALKAN SELAMA INI TIADA BEZANYA DENGAN JABATAN AZAZIL . RAJA SEGALA KESESATAN KEMUNAFIKAN, KEFASIKAN DAN KEMUNAFIKAN. 


Mereka Sedang Mencipta Bakal Banduan

Sedang tunggu giliran " Tengok Siapa Yang Kena"
Waktu ni loya-loya najis syariah dan bakal janda sedang terbayang pakej Umrah & Haji.MAKA TAHNIAHLAH ANDA BERJAYA MELAHIRKAN ISLAM-ISLAM SEPERTI BERIKUT DI NEGARA INI.


ISLAM SAMPAH, ISLAM KETURUNAN, ISLAM POLITIK, ISLAM MUNAFIK, ISLAM FASIK, ISLAM PADA NAMA, ISLAM JABATAN, ISLAM IKUT-IKUT, ISLAM COPY&PAST, ISLAM CELUP, ISLAM SADURAN, ISLAM BUDDHA, ISLAM YAHUDI, ISLAM CACA MARBA, ISLAM SAMPAH, ISLAM KUMBAHAN, ISLAM LONGKANG, ISLAM SUKU-SUKU, ISLAM MELAYU, ISLAM MANGKUK TANDAS, ISLAM JAMBAN, ISLAM BERPUAK-PUAK, ISLAM BERMAZHAB-MAZHAB, ISLAM FITNAH, ISLAM SINDAL, ISLAM KAPAL SELAM, ISLAM PELBAGAI ALASAN, ISLAM KALDAI, ISLAM YAHUDI

BANYAK LAGI SENARAIKANLAH SENDIRI.
YANG NI WAJAH CIP BANDUAN
Kesalahan yang mengelirukan, kes 3 tahun lepas  entah apa-apa ajalah macam budak-budak main polis serenti pulak layan...
Banduan Ni Baru Start Kerja Jaga Dan hampir dibuang kerja serta hampir meletakan anak serta anak jirannya dalam bahaya, kerana dia yang menjemput dan menghantar anak-anak kesekolah. tiba-tiba ditahan sebelum sempat memaklumkan kepada ahli keluarga. Bukti kesalahan tiada.
Banduan ni ditahan kerana pekerja yang dijaminnya lesap. Sedangkan repot polis sudah dibuat tentang kehilangan pekerjanya dengan harapan direngkan denda / hukuman.

Banduan ni malas nak panjangkan cerita                   " Mengaku Salah Jelah Senang"Bakal banduan yang masih berteka teki apakah nasib yang akan menimpa, bagaimana nasib anak-anak dan isteri-isteri nanti, mana nak cekau along nak pinjam wang. Ada diantara mereka sempat berbisik dengan saya, Macammana keadaan lokap polis ? Saya jawap mereka lebih layak memegang Jabatan Agama dari Jabatan agama itu sendiri.Bakal-bakal banduan sedang bertukar-tukar pandangan sambil menunggu janji  Islam Munafik, mereka dikehendaki hadir pukul 9.00 tetapi sehingga jam 10 lebih perbicaraan belum berjalan.Kalau Rajinlah kalau malas takdaler  takut terpengaruh dengan sikap amarah pulak.  ( cukup-cukuplah apa yang dah dimuatkan dalam video paling tidak dapatlah mententeramkan jiwa-jiwa lara dari kebanyakan mangsa-mangsa syariah ni. Ngerinya sebahagian besar dari mereka masih berdendam ).  Kisah-Kisah Mereka Akan Dimuat Naik Dalam Blogger Lambaian Silam.
KECUALI MEREKA ORANG-ORANG ISLAM YANG BERIMAN YANG MUKMIN YANG BERTAKWA  DENGAN SEPENUH-PENUHNYA MELALUI PETUNJUK AL-QURAN DAN SUNNAH RASUL YANG PATUH YANG TAAT YANG BERIBADAH DAN BERSYUKUR SERTA REDO.

 BUKAN MEREKA YANG KAYA DENGAN PELBAGAI ALASAN YANG BODOH,BAHALOL LAGI TOLOL DARI PELBAGAI KITAB-KITAB YANG TEBAL.


 


orang kikir itulah munafik Syariah sesat

YouTube Video

Betina Sundal Perundangan syariah

YouTube VideoDoa keampunan tidak diterima Syariah Tagot

YouTube Videokesesatan perundangan syariah Malaysia

YouTube VideoPencaci Dan Pencela Agama Syariah azazil

YouTube VideoDoa kehancuran orang kafir syariah Malaysia

YouTube Videodoa keampunan untuk mereka tidak dibenarkan syariah Azazil

YouTube Video
Isteri-isteri nabi yang dilaknat dan di azab syariah sesat

YouTube VideoMalaikat CCTV Syariah Munafik Malaysia

YouTube VideoKepada Siapa Syaiton itu diturunkan 

YouTube Video
Perundangan Syariah Syaiton Malaysia

YouTube VideoMasjid yang diharamkan solat didalamnya

YouTube VideoWahai Betina Umno Yang Bodoh Jom Menari

YouTube VideoDoa yang dilarang

YouTube VideoKekuasaan dan kekayaan

YouTube VideoKiamat Besar

YouTube VideoKenali kiamat

YouTube VideoIsi Neraka

YouTube Video
Teknologi 400 juta tahun

YouTube VideoKenali orang munafik

YouTube Video
Hukum menumpahkan darah  muslim

YouTube VideoTelah kafir mereka

YouTube VideoLubang hitam di bumi

YouTube Video
Peringatan

YouTube VideoEnakmen undang-undang  syrie

YouTube Video