MPX DIGITAL -VIKING -GARRETT-MINELAB - C.SCOPE -FISHER
Ενοικίαση  ανιχνευτές  χρυσού μόνο απο  € 10 ευρώ την ημέρα

www.gold-detector.gr

Με μια σύντομη έρευνα στο internet  θα ανακαλύψετε τα υπέρογκα ποσά που πουλιούνται  οι αξιόπιστοι  ανιχνευτές χρυσού  αλλά και μια  τεράστια γκάμα  ανιχνευτών με των καθένα να έχει διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά  έρευνας     με αποτέλεσμα να   σας προκαλεί σύνχηση  για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για την έρευνα σας  .


Σε εμάς δεν χρειάζεται να  σπαταλήσετε   χρήματα για μια  άσκοπη αγορά    απλά  και γρήγορα  με ένα τηλέφωνο μπορούμε να στείλουμε στο χώρο σας  των  ανιχνευτή που ταιριάζει στην έρευνα σας  προς ενοικίαση απο  € 10 ευρώ την ημέρα   


Είμαστε στην διάθεση σου για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση  θέλεις να συζητήσεις μαζί μας

Whats up : 6974115407 – F2G: 6906836170 – CU : 6956615312

Αποστολή με courier σε όλη την Ελλάδα  


 Πώς λειτουργεί ένας ανιχνευτής χρυσού


Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη απόδοση από τον ανιχνευτή χρυσου σας, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ακριβώς πώς λειτουργεί και γιατί πηγαίνει "ηχητικό σήμα" όταν συναντά έναν στόχο μετάλλων.

Οι ανιχνευτές μετάλλων λειτουργούν στην αρχή της αγωγιμότητας. Όλο το μέταλλο αντιτίθεται, εάν είναι σιδηρούχοι ή μη σιδηρούχοι, είναι αγώγιμοι, δηλαδή η θερμότητα και η ηλεκτρική ενέργεια μπορούν να διατρέξουν. Ένας ανιχνευτής μετάλλων δημιουργεί αυτό που είναι γνωστό ως "ηλεκτρομαγνητικό πεδίο" που διαπερνά το έδαφος μέγιστο  βάθος.

Όταν αυτός ο τομέας συναντά ένα αγώγιμο αντικείμενο μετάλλων, οι αισθήσεις αναζήτηση-σπειρών μια αλλαγή στον τομέα και ανιχνεύει έτσι το αντικείμενο. Ένα σήμα στέλνεται έπειτα στο κιβώτιο ελέγχου, το οποίο οδηγεί ένα μεγάφωνο, έναν μετρητή ή τα ακουστικά και εκπέμπει έναν θόρυβο, που προειδοποιεί το χειριστή στην παρουσία του αντικειμένου.

Οι ανιχνευτές χρυσού  αντιδρούν στον τομέα επιφάνειας ενός αντικειμένου όχι η μάζα του. Όσο μεγαλύτερη η περιοχή επιφάνειας, τόσο ποιο βαθιά θα ανιχνεύσει ένα αντικείμενο.

Σαν χόμπι

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τους ανιχνευτές μετάλλων για να ψάξουν νομίσματα στης παραλίες η πολύτιμα αντικείμενα στην ύπαιθρο . Το βάθος ανίχνευσης εξαρτάται από τον τύπο του ανιχνευτή μετάλλων, τον τύπο μετάλλου , και το μέγεθος του θαμμένου αντικειμένου.

Πώς λειτουργεί ένας Ραβδοσκόπος

Η Ραβδοσκοπία είναι μία επιστήμη η οποία ασχολείται μ’ έρευνες, ανακαλύψεις και διαισθήσεις διαφόρων ακτινοβολιών και επιδράσεων τις οποίες δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι. Πρόκειται για φυσικές ακτινοβολίες, δηλαδή γεωπαθητικές (υπόγεια νερά, κοίτασμα ορυκτών κτλ) και τεχνικές ακτινοβολίες οι οποίες προέρχονται από διάφορα αντικείμενα δημιουργημένα από τον άνθρωπο σχήματα κτισμάτων, σύμβολα, φυλακτά, μαγνητικές κι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες.

 

 

Οι βέργες ραβδοσκοπίας «Γ»

έχουν ένα φορητό ενισχυτή με κλιπ για τη ζώνη του χειριστή, ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρία 9 βολτ. Ο ενισχυτής συνδέεται με τις βέργες ραβδοσκοπίας με ένα καλώδιο «Υ». Με τον ενισχυτή δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερη ικανότητα για ραβδοσκοπία, για λειτουργία και επιτυχή εντοπισμό με τις βέργες. Το ηλεκτρικό πεδίο του ενισχυτή διαρρέει τις βέργες ραβδοσκοπίας και ενισχύει τα σήματα που διαφορετικά θα χάνονταν από το χειριστή.

Οι βέργες είναι επίχρυσες, έτσι δεν οξειδώνονται και δεν χάνουν την ευαισθησία τους, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες και χωρίς τριβές. Η κάθε βέργα έχει ένα βάρος για ζύγισμα στην άκρη της, για σταθερή λειτουργία . Όταν χρησιμοποιούνται στη φύση, κλειδώνουν προς τη κατεύθυνση του στόχου. Διαδοχικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν για επικέντρωση και εξακρίβωση βάθους του στόχου.

Οι βέργες ραβδοσκοπίας μπορούν να λειτουργήσουν μόνες τους, ακόμα και από αρχάριους στη ραβδοσκοπία, ή να συνδυαστούν με ανιχνευτές αποστάσεων, ραβδοσκοπικά μηχανήματα, γεννήτριες συχνοτήτων, μοριακούς ανιχνευτές χρυσού. Επίσης ραβδοσκοπικοί ανιχνευτές των οποίων οι κεραίες έχουν φθαρεί, ή είναι κακής ποιότητας, αναβαθμίζονται με το σετ βεργών μας.


Κεράιες «Γ» (δέκτης) - Οι ράβδοι ραβδοσκοπίας τροφοδοτούνται από τον ενισχυτή δέκτη, έχουν 45 εκ. μήκος περίπου, και ένα ειδικό χρυσό επίστρωμα το οποίο δεν προσβάλλεται από οξείδωση εξαιτίας του PH του ανθρώπινου δέρματος. Σκοπός τους είναι να φανερώνουν στον χειριστή ότι έχει «κόψει» την γραμμή εκπομπής του θαμμένου στόχου.

Οι Κεράιες ραβδοσκοπίας κρατιούνται σταθερά και ισορροπούνται στο ύψος του στήθους, χαλαρά, εμπρός από το χειριστή.
Με κατεύθυνση μπροστά, παράλληλα αναμεταξύ τους, σε απόσταση 20 – 45 εκ. Ο κάθε χειριστής πρέπει να ανακαλύψει την απόσταση που του ταιριάζει καλλίτερα.

Αυτό θα φανερωθεί με τη μέθοδο προσπάθεια και σφάλμα, θυμηθείτε ένας χαλαρωμένος και ξεκούραστος χειριστής θα λειτουργεί τις κεραίες ραβδοσκοπίας επιτυχέστερα από έναν σφιγμένο και καταπονημένο. Οι βέργες θα σταυρώσουν μόνες τους όταν μπείτε στην γραμμή ενέργειας ενός στόχου. Όταν αυτό συμβεί για πρώτη φορά σε εσάς μάθατε να προσδοκάτε επιτυχία, και θα το καλωσορίζετε όταν συμβεί!

Ενισχυτής δέκτη –Σκοπός του είναι να ενισχύει τις βέργες «Γ». Περιέχει μία μπαταρία 9βολτ για παροχή ρεύματος. ( Με τον ενισχυτή όλοι οι χειριστές έχουν δυνατότητα επιτυχίας, καθώς το σύστημα δεν είναι πλέον βασισμένο στην ικανότητα για ραβδοσκοπία).

τους εξασθενεί την μπαταρία.

 

Πώς λειτουργεί  το εκκρεμές

βασίζεται στην ικανότητα του χειριστή για ανίχνευση μόνο χρυσού-αργύρου. Δεν απαιτεί μπαταρία για να λειτουργεί. Το εκκρεμές  είναι η επιλογή πολλών θησαυροκυνηγών καθώς το μέγεθος είναι τέτοιο που μπορεί να τοποθετηθεί στο πουκάμισο ή στην τσέπη, εάν επιθυμούμε του μπουφάν. Υπάρχουν πολλά σημεία όπου η δυνατότητα έρευνας είναι δύσκολη ή ανύπαρκτη.

το εκκρεμές  είναι ειδικά σχεδιασμένος για τέτοιες περιπτώσεις. Η λειτουργία του εκκρεμές  είναι απλή.

Το εκκρεμές  κινείται εμπρός και πίσω (κίνηση εκκρεμούς) προς την κατεύθυνση της έλξης.

Συμπληρωματικές μετρήσεις μπορούν να παρθούν με την μέθοδο του τριγωνισμού για να βρεθεί το κέντρο του στόχου η απλά μπορείτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση που δίνει την περιοχή. Όταν βρεθείτε επάνω από το σωστό σημείο το εκκρεμές  θα λειτουργεί κυκλικά.
Η απόσταση του εκκρεμές  είναι μικρότερη από τα άλλα μηχανήματα αλλά επαρκής εάν γνωρίζετε τη γενικότερη περιοχή ώστε να βρεθείτε στο επίκεντρο.

www.gold-detector.gr