Pintér Zsuzsa

Átlagos életet éltem a megszokott "mókuskereket" család - munka. A vendéglátásban dolgoztam, soha korábban nem foglalkoztam ezotériával, spiritualitással. Nem úgy kezdtem mint a legtöbb gyógyító, tanító, akik hosszú éveken keresztül készülnek hivatásuk, küldetésük betöltésére. Valójában mindig is egyetlen dolog "mozgatta" az életem és ennek az őszinte, tiszta, mély érzésnek köszönhetem mindazt amivel "megajándékozott a MINDENSÉG.


Magyarországon eddig még kevesek által ismert azon új-régi energiák alkalmazása (érintés nélkül) melyek képesek a spontán gyógyulási folyamatokat elindítani Ezt a nagyon is valóságos "csodát" már számos tudományos kísérlet is vizsgálta és igazolja. A hagyományos energiagyógyászat keretein túllépve egy sokkal magasabb szintű, komplexebb gyógymódot ismerhetünk meg. Azokat az új frekvenciákat, melyek ezidáig nem voltak jelen a Földön vagy nem voltak elérhetőek a számunkra! Ezek magára a létezésre világítanak rá, ezenkívül mindazokra az eseményekre és történésekre melyek játszódnak körülöttünk.

YouTube-videoklipHárom egymást követő nap javasolt a kezelésekre. Ezen magas "rezgésű"  energiák által visszaáll az egyensúly, ezáltal  konkrét panaszok szűnnek meg. Első helyen említeném,hogy a félelem, a szorongás, a stressz, pszichés problémák szinte minimálisra csökkennek vagy teljesen megszűnnek. Bármilyen betegség gyógyulhat és gyógyul is ezen energiakezelésektől.   A szervezetet méregteleníti az antioxidáns folyamatokat felgyorsítja, ezáltal az immunrendszert erősíti és mintegy 20%-os energiaszint növekedést eredményez. Ennek az energiának a "birtokosaként" egy sokkal magasabb minőségű egészségi állapot jön létre. Többé nincs szükség semmilyen táplálékkiegészítőkre vagy bármilyen vitaminok szedésére.
Ezeket a frekvenciákat könnyedén át tudom adni, azaz( percek alatt "aktiválódik" a másik személy). Csoportokat is vállalok tanfolyam keretében.

Bárki elsajátíthatja ezt a" technikát", képessé válik saját maga illetve szerettei gyógyítására is. 

Ezen energiák révén testileg, lelkileg ,szellemileg egy magasabb szintre jutunk, sokkal erőteljesebbek leszünk a kihívásokkal szemben. 

Saját tapasztalatból tudom, hogy történjen bármi..."legyőzhetetlenné " válunk.