Despre boli endocrine

Ce să așteptați de la o vizită la un Cabinet de Endocrinologie Craiova

Dacă vă vedeți în prezent ginecolog sau obstetrician pentru ajutor cu probleme de infertilitate, dar nu au succes cu obtinerea gravidă, atunci ar putea fi interesat de a merge la o clinica de fertilitate Craiova. Cuplurile care se luptau cu probleme de infertilitate constată că selectarea unui endocrinolog de reproducere din Craiova contribuie la creșterea probabilității de a rămâne gravidă. Consiliul Internațional pentru Diseminarea Informațiilor despre Infertilitate indică faptul că endocrinologia reproducerii este o specialitate medicală care combină ginecologia, obstetria și endocrinologie. Endocrinologul reproducerii este medicul care este specializat în tratarea persoanelor care au probleme de infertilitate sau tulburări de reproducere.

S-ar putea să fiți nervi în legătură cu prima dvs. vizită la un endocrinolog din Craiova. Cuplurile sunt îngrijorate de tot felul de lucruri atunci când vizitează o clinică de fertilitate din Craiova pentru prima dată. Ei se întreabă ce teste vor trebui să le ia, ce proceduri vor trebui să suporte și ce va costa. Vestea bună este să știi ce să te aștepți la vizita inițială a clinicii de fertilitate Craiova, să îți ușurezi grijile și temerile.

În primul rând, endocrinologul dvs. de reproducere din Craiova este de partea ta. Este sarcina endocrinologului reproducerii de a determina cauza infertilității dumneavoastră și de a decide asupra metodelor adecvate de tratare a acestor cauze. Când vă planificați pentru prima dvs. vizită cu o clinică de fertilitate Craiova, veți dori să obțineți înregistrările de testare și istoricul medical de la ginecologul dvs. Dacă este posibil, trimiteți fișele medicale direct la biroul endocrinologului reproducător. Dacă aveți alte afecțiuni medicale, cum ar fi boala tiroidiană sau diabetul zaharat, trimiteți și aceleași fișe medicale. Dacă ați păstrat rezultatele testelor de predicție a ovulației, ciclurilor menstruale și citirilor bazale ale temperaturii corporale, le puteți folosi la rândul lor. Este, de asemenea, o idee bună să știți istoricul familiei, cum ar fi antecedentele de avorturi, fibroame, endometrioză și sterilitate. Specialistul dvs. pentru endocrinologie Craiova va dori să știe despre aceste condiții și dacă cineva din istoria familiei dumneavoastră le-ar fi avut.

ENDOCRINOLOGIE CRAIOVA: Prima vizita la o clinica

Rețineți că prima vizită la o clinică de fertilitate Craiova este de obicei o sesiune de colectare a informațiilor. La sfârșitul sesiunii inițiale, veți avea un plan de avansare - fie că este vorba de teste suplimentare sau de un plan de tratament. Endocrinologul reproducerii trebuie să diagnosticheze cauza infertilității, care poate lua uneori rezultatele a trei până la patru teste. Testele pe care specialistul în clinica de fertilitate din Craiova le va efectua probabil vor include examenele cu ultrasunete și histerosalpingograma (procedura cu raze X care utilizează colorantul). De asemenea, vi se va cere să luați un test post-coital, care este similar cu un frotiu papanic. Testele de sânge, cum ar fi hormonul de stimulare a foliculului (denumit FSH), testosteronul, progesteronul, estradolul și hormonii luteinizanți, vor trebui efectuate pentru a exclude alte cauze ale infertilității, cum ar fi probleme tiroidiene, insuficiență ovariană prematură sau polichistică boli ovariene. O biopsie endometrială poate fi efectuată pentru a verifica dacă femeia ovulează și pentru a evalua calitatea mucoasei uterului. În cele din urmă, poate fi efectuată o laparoscopie, care este o procedură care utilizează un telescop cu fibră optică pentru a căuta endometrioza și a evalua ovarele.

După ce toate testele sugerate sunt completate și rezultatele sunt în, endocrinologul reproducerii va determina cauza infertilității dumneavoastră, fie că este vorba despre probleme de ovulație, factori de spermatozoizi, anomalii tubare sau alte cauze. Odată ce testele sunt finalizate și diagnosticate, specialistul va propune un plan de tratament care poate consta din medicamente pentru fertilitate orală, medicamente pentru fertilitate injectabilă, inseminare artificială sau fertilizare in vitro.