Descripció

Què aporta una empresa a la societat? En què consisteix el dia a dia dels empresaris i les empresàries? Què els obsessiona? Per què els agrada la seva feina? Quines habilitats requereix? A través d’un diàleg amb l'alumnat d'Educació Secundària, es pretén aconseguir un impacte positiu i engrescador que ajudi a visualitzar el rol de les persones a l’empresa.

Què és FemCAT?

FemCAT és una fundació formada per empresaris, empresàries, directius i directives catalans que volen fer de Catalunya un país més avançat, socialment i econòmica, a través d’iniciatives concretes amb un resultat palpable, i sempre en una perspectiva de llarg termini.

 

Què és Escola i Empresa?

El programa, elaborat conjuntament amb el Departament d'Ensenyament, se centra en la trobada entre l'alumnat i una persona que dirigeix la pròpia empresa que els explicarà la seva vivència. La conversa amb aquesta persona i la reflexió sobre la seva motivació i dia a dia ajudarà els i les estudiants a visualitzar aspectes de la vida a l’empresa i del seu paper en la societat des d’una perspectiva diferent a la que és habitual.

 

En què consisteix?

Diàleg d’una hora entre els i les estudiants i una persona directiva de primer nivell d’una empresa catalana o implantada a Catalunya. Hi pot participar l'alumnat d'Educació Secundària, en grups entre 25 i 60. No necessita suport audiovisual. Requereix la participació activa dels assistents i una introducció prèvia per part dels o les ensenyants.

 

Per demanar una sessió al vostre centre, ompliu el formulari adjunt.

 

Per demanar més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria de FemCAT

Email: EscolaiEmpresa@femcat.cat -     Telèfon: 93 301 42 28