Empire krikettiklubi ry

 

 


 Forum  Harjoittelu  Jäsenet  Ottelut  Raportit  Kuvia  Kenttä  Linkkejä  Vinkkejä  Kysymyksiä?    ETUSIVULLE


Empire Cricket Club on sekalainen joukko erilaisia ihmisiä ympäri maailmaa. Pelaajamme tulevat mm. Englannista, Intiasta, Australiasta, Saksasta, Pakistanista ja jopa Suomesta. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan!

Pelaamme kotiottelumme Vantaan Hakunilassa. (Yhdistyksen kotipaikka vaihtuu 2010; yläkulmassa on vielä vanha logo.) Olemme tällä hetkellä ainoa joukkue Suomessa, joka pelaa kotiottelunsa nurmella. Viereiset talvikuvat ovat lähinnä eksentristä erikoisuudentavoittelua.

Kriketti on siis se mailapeli, jossaa pukeudutaan valkoisiin ja yksi ottelu kestää viisi päivää ja vähän väliä pidetään teetaukoja... Kyllä ja ei. Vuonna 2010 pelaamme 40 overin pelejä Suomen Krikettiliiton II-divisioonassa vakaana aikomuksena nousta I-divisioonaan. Tällainen peli kestää pisimmillään noin 6 tuntia. Talvella pelaamme sisäkrikettiä, jossa ottelut kestävät puolestaan tunnin.

Vuoden 2010 jäsenmaksut tulevat olemaan 90 euroa pelaajalisenssin summa (tavallinen pelaajajäsen) ja 30 euroa (nuoret, työttömät, kannatusjäsenet). Osallistuminen Suomen krikettiliiton sarjoihin edellyttää lisäksi pelaajalisenssin hankkimista (vuonna 2009 se oli 30 euroa). Jäsenten tulee huolehtia omista vapaa-ajan vakuutuksistaan.

Talven treeneistä lisätietoa www-foorumillamme.


Mitä kriketti oikein on? Selitys suomeksi tässä. Ja - kriketti pesäpallon kantalaji? Tässä toinen mielenkiintoinen artikkeli: kriketti vs jalkapallo.


 

Englanninkielinen johdatus krikettiin YouTubessa 

Pelin Henki Kriketissä 

Arvot ja Päämäärät     

Miten kaikki alkoi?                               

Empire Krikettiklubin Säännöt      

Liittymishakemus (2007, uusi tulossa, ota yhteyttä seuran sihteeriin)

Lastenkriketti ja Koulukriketti

 

Tervetuloa pelaamaan krikettiä!