COMIAT DEL CURS 2017-18

El passat 22 de juny l'Escola va celebrar el comiat del curs 2017-18, i en especial als nois i noies de 6è. Desitgem que tinguin molta sort en aquesta nova etapa.


COLÒNIES DE P4 I P5

L'alumnat de les Classes de Les Estrelles de Mar i els Cérvols ja són a la Casa de Colònies. Aquest matí han pogut explorar els "Tipis" i han anat descobrint l'entorn de la casa, i posteriorment han dinat la mar de bé. Us deixem amb algunes imatges del matí.PADRINS LECTORS
El dijous 18 de gener vam iniciar l'activitat de padrins lectors, on els alumnes de 6è, 5è i 4t fan de padrins dels nens i nenes de P4, P5, 1r, 2n i 3r. Es constitueixen parelles entre els alumnes. És una bona oportunitat per potenciar l'expressió oral, la lectura en veu alta i la comprensió lectora. També afavoreix la convivència entre els alumnes i el gust per la lectura.


CONCERT D'HIVERN

Us presentem el vídeo que vam enregistrar del Concert d'Hivern. Moltes gràcies a tot l'alumnat, claustre, conserge Ferran, Institut Pere Vives, i pares i mares que han contribuit, així com a tots aquells que hi vau assistir i vau omplir la sala. 

Concert d'Hivern 2017


CANTATA 2018: EL PLANETA DEL MAR INVENTAT

Amb la participació de tot l’alumnat de 4t de primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí, aquest dilluns el pavelló d’hoquei de Les Comes va acollir una nova Cantata Escolar “El Planeta del Mar Inventat”. La doble sessió va tornar a convocar alumnes, famílies i responsables dels centres i institucions organitzadores.
Al següent enllaç podeu trobar la nota de premsa. 


COLÒNIES 5È i 6è, dijous 21

Aquest matí han arribat els nois i noies de 6è, i han començat amb les activitats. Han anat a Isona a veure les petjades de dinosaure.


FOTOS GRUPS CLASSE 2017-18


UDI 2n

Com cada any, l'alumnat de 2n ha participat en la UDI (unitat didàctica interdisciplinar) organitzada per l'Escola de Música. Us deixem el vídeo de la jornada.
ENGLISH DAY - ANOIA 2018

Com cada any, l'Escola participa en l'activitat de l'English Day, organitzat pel CRP de l'Anoia. Aquest curs la temàtica a treballar han estat els musicals.
Al llarg del matí l'alumnat de 3r i 5è han gaudit de diferents activitats relacionades amb el tema. Us deixem un recull d'imatges per il·lustrar la jornada.

VISITA A L'ORGUE DE STA. MARIA

L'alumant de 4t han visitat l'orgue de la basílica de Sta. Maria d'Igualada. Us deixem algunes imatges de la jornada.

Accediu a l'àlbum aquí.

COLÒNIES A CAN BAJONA
Dimecres 17-05-2018
Avui els nens i nens del cicle incial ja estan totalment instal·lats i gaudint de les activitatas.
Més imatges aquí.Els nens i nenes de primer i segon ja estan instal·lats a la casa. Han dinat al voltants de la casa aprofitant el bon temps.

Veure les imatges aquí.


DIMARTS 20 DE MARÇ: ANIMACIÓ LECTORA DE 6è de Primària

Avui ha vingut la Tessa Julià a fer l'animació del llibre: Un secret a les butxaques amb els alumnes de 6è de Primària. Ha parlat de la seva feina com escriptora i l'alumnat ha pogut comentar diferents aspectes del llibre i dels seus protagonistes: Els Minairons; fins i tot han pogut parlar amb ells, ara bé, calia posar molta imaginació per poder-los sentir. Finalment, ens ha signat i ens ha dedicat els llibres.


COLÒNIES A PALAMÓS
CICLE MITJÀ

DIMARTS 17

Avui els nens i nenes de 3r han anat a la platja a buscar animals del litoral rocós, i 4t s'han quedat a la Casa treballant el fons marí amb l'aquari. A la tarda tothom ha anat caminant cap al Port de Palamós a veure la Llotja, el Museu de la Pesca i també l'arribada dels pescadors al port. Ha estat un dia intens i emocionant, i tots han gaudit del sol i el bon temps.

Podeu veure les imatges clicant aquí.


Podeu veure les imatges clicant aquí.

Us deixem amb un recull de fotografies del curs 16-17.