30 de gener:DENIP

DIA ESCOLAR PER LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU

Tots els alumnes de l'escola han realitzat jocs cooperatius. Cliqueu al següent enllaç per veure el recull de fotografies de la diada.
DENIPDijous farem jornada intensiva de 9 a 13h. Esmorzarem plegats pa amb xocolata. Els nens i nenes de P3 a 2n faran cagar el Tió. De 3r a 6è faran l'amic invisible.

Tot l'Equip de mestres de la nostra escola us desitja unes BONES FESTES!

CONCERT D'HIVERN

Dimecres 21 de gener farem el concert d'hivern a l'Institut Pere Vives a les 15'30h. Enguany els alumnes de 6è han preperat el fil conductor del concert sota el lema: DESITJOS. Aquest treball s'ha realitzat a les hores de tallers i música al llarg de tot el primer trimestre. Tot l'alumnat del nostre centre hi participa.

US ESPEREM A TOTS!!!

ENS VISITEN L'ESMOLET I L'ESMOLETA

Dilluns 19 de gener l'Esmolet i l'Esmoleta van venir a visitar els nens i nenes de P3,P4,P5 1r i 2n. Ens van presentar el saló de l'infancia que tindrà lloc a Igualada del 27 de desembre al 4 de gener. Ens van animar a participar-hi, vam riure, ballar...


SORTIDES DEL PRIMER TRIMESTRE

Cicle mitjà. Excursió al Vendrell.

Vam veure i aprendre moltes coses sobre Pau Casals, fets importants de la seva vida i també vam escoltar fragments de la seva obra musical.

El Vendrell

Podeu descarregar les circulars amb la informació aquí.


CALENDARI D'ACTIVITATS


FEBRER

PRESENTACIÓ REUNIÓ GENERAL D'INICI DE CURS


  


Consell Escolar: Aprovat pel Consell Escolar el calendari escolar per al curs 2016-17.FOTOS DE GRUP 15-16

Cliqueu a la imatge per accedir a totes les imatges de grup d'aquest curs. Recordeu que els cursos que acaben el cicle la rebreu en paper dins el sobre dels informes.