ST. JORDI A L'ESCOLA

Les activitats que es realitzaran a la nostra escola són:
  • La Mònica Torra i la Carla Grau ens van explicar el conte del "Pau en blanquer" pels alumnes de Cicle Incial i Mitjà.
  • El dia 23 d'abril alguns pares d'Educació Infantil i Cicle Incial explicaran contes pels alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n.
  • Dimarts dia 24 d'abril es farà la tradicional llegenda de St. Jordi protagonitzada pels alumnes de P4. Tota l'escola i els pares de P4 aniran al Pere Vives a veure la representació.
  • Dijous hi haurà la cloenda de l'activitat de padrins lectors.
  • Divendres 27 d'abril farem el certamen literari on hi participa tota l'escola.
 En breu podreu veure les fotografies de les activitats:


Més informació: Portal web Gencat

DIMARTS 20 DE MARÇ: ANIMACIÓ LECTORA DE 6è de Primària

Avui ha vingut la Tessa Julià a fer l'animació del llibre: Un secret a les butxaques amb els alumnes de 6è de Primària. Ha parlat de la seva feina com escriptora i l'alumnat ha pogut comentar diferents aspectes del llibre i dels seus protagonistes: Els Minairons; fins i tot han pogut parlar amb ells, ara bé, calia posar molta imaginació per poder-los sentir. Finalment, ens ha signat i ens ha dedicat els llibres.


PADRINS LECTORS
El dijous 18 de gener vam iniciar l'activitat de padrins lectors, on els alumnes de 6è, 5è i 4t fan de padrins dels nens i nenes de P4, P5, 1r, 2n i 3r. Es constitueixen parelles entre els alumnes. És una bona oportunitat per potenciar l'expressió oral, la lectura en veu alta i la comprensió lectora. També afavoreix la convivència entre els alumnes i el gust per la lectura.

CONCERT D'HIVERN

Us presentem el vídeo que vam enregistrar del Concert d'Hivern. Moltes gràcies a tot l'alumnat, claustre, conserge Ferran, Institut Pere Vives, i pares i mares que han contribuit, així com a tots aquells que hi vau assistir i vau omplir la sala. 

Concert d'Hivern 2017

COLÒNIES A PALAMÓS
CICLE MITJÀ

DIMARTS 17

Avui els nens i nenes de 3r han anat a la platja a buscar animals del litoral rocós, i 4t s'han quedat a la Casa treballant el fons marí amb l'aquari. A la tarda tothom ha anat caminant cap al Port de Palamós a veure la Llotja, el Museu de la Pesca i també l'arribada dels pescadors al port. Ha estat un dia intens i emocionant, i tots han gaudit del sol i el bon temps.

Podeu veure les imatges clicant aquí.

DILLUNS 16

Els nens i nenes de 3r i 4t ja han gaudit de les activitats del primer dia. Després de conèixer la casa i dinar, 3r han fet activitats sobre el fons marí i 4t ha anat a la platja de La Fosca a treballar el litoral rocós.

Podeu veure les imatges clicant aquí.

CANTATA 2018: EL PLANETA DEL MAR INVENTAT


Amb la participació de tot l’alumnat de 4t de primària de les escoles d’Igualada i de Vilanova del Camí, aquest dilluns el pavelló d’hoquei de Les Comes va acollir una nova Cantata Escolar “El Planeta del Mar Inventat”. La doble sessió va tornar a convocar alumnes, famílies i responsables dels centres i institucions organitzadores.
Al següent enllaç podeu trobar la nota de premsa. 


COLÒNIES 5È i 6è, dijous 21

Aquest matí han arribat els nois i noies de 6è, i han començat amb les activitats. Han anat a Isona a veure les petjades de dinosaure.
Us deixem amb un recull de fotografies del curs 16-17.