Kezelések I-IV.

Megismerkedünk az EMF kezelések I-IV. fázisaival.


Mit adnak nekünk a mindennapjainkban az I-IV fázis kezelések?


-Megismerjük az energia anatómia rendszerünk / UCL / felépítését.

- Az építkezésünkben, önkiteljesedésünk folyamatában a házunk alapjait  rakjuk le. A Föld (Gaia) energiáihoz való erős, stabil kötés kialakítása.

- Nyugodt, kiegyensúlyozott élet.

- A szív és az elme működésének az egyensúlyát hozzuk létre / I.  fázis kezelés/.

- Az önirányítást és öntámogatást erősítjük. Letesszük, kioldjuk a múlt szükségtelen, visszahúzó terheit. Karmikus oldások.

 Feltárjuk a még rejtett képességeket, bölcsességet. /II. fázis kezelés/ .

- Egyensúlyt teremtünk a mindennapi életünkben /az adok-kapok, férfi-női, akarati-érzelmi oldalakon/. Az életesszenciánkat , magenergiánkat erősítjük  /III. fázis kezelés/ .

- Az első IV. fázis energetikai beteljesítése. Elvetjük az előttünk álló, jövőbéli, elvégzendő  feladataink fénymagjait az energia anatómia rendszerünkbe / IV. fázis kezelés / .

- Ezzel leraktuk házunk stabil és erős alapjait ahhoz, hogy felépíthessük rá a felhőkarcolónkat!Miben mások ezek a kezelések, mint az eddig ismert és használt kezelések?


- Kryon , a Föld (Gaia) mágneses mezejét áthangolta. Ezáltal a Föld képessé vált az EMF kezeléseknél használt új energia befogadására. Ablak tárult fel lehetőségeink kiteljesítésére.
 
- Ez az energia, és ezáltal az EMF kezelések lehetővé teszik számunkra, hogy teremtsünk. Teremtsük meg magunkat, önvalónkat a lehető legkiteljesedettebb formában.

- A kezelő folyamatosan adja át az új tudást a paciensének. A szándékok kinyilvánításával , a kliens felsőbbrendű énje, vagy belső bölcsessége oda-  és arra irányítja az energiát,

 ahová és amire a pillanatnyi szükségletei és fejlettségének szintje szerint szüksége van.

- Egy áthuzalozást végzünk a páciens energia anatómia rendszerében, és energia magokat ültetünk el ,/mint egy számítógépes program / , a megoldandó  feladatok tekintetében.

- Egyre magasabb rezgést, és erősebb szinteket hozunk létre magunkban kezelésről kezelésre , ezáltal segítjük Földünket /Gaiát /is gyógyulni, és magasabb rezgésszintre  emelkedni.Miben fog megváltozni az életünk a kezelések hatására?


- Az energia - és biológiai anatómia rendszerünk megerősödve, összerezeg egymással, és harmónia alakul ki bennünk.

- A harmóniában nincsen helye semmilyen negatívnak, alacsonyabb rezgésnek! Nyugodt, kiegyensúlyozott, harmónikus, stabil életvitelre leszünk képesek.

Miért van mindenkinek szüksége az EMF kezelésekre?


- Akkor tudjuk megélni a legteljesebb életünket, ha a bennünk lévő egyéni-, csak ránk jellemző potenciálokat, multidimenzionális énünket maximálisan kiteljesítjük.

- Erre képesít minket az EMF kezelés.

Miért nevezzük napjaink legújabb ajándékának az EMF kezeléseket?


- Eddig nem adatott meg az emberiség számára , hogy a legteljesebb önvalójában élhessen itt a Földön fizikai létben, de isteni mivoltjában.

- Ezt az önkiteljesedést teszi lehetővé most az emberiség számára ez az új energia, melyet az EMF kezelésekkel kaphatunk meg.


További információk: A technika eredete   I-IV. fázisok bővebben   Esettanulmányok   Gyakori kérdések  Kedves EMF csapat!  - Peggy szavai
Comments