Noticies i novetats

Guanyador del concurs Joan Trayter 2013l

9 de maig 2013, 0:57 publicada per Embarraca't Figueres

 
El passat dia 1 de maig van passar per l'escenari de l'Embarraca't els tres grups finalistes del concurs de música Jove Joan Trayter. El nivell mostrat per les tres formacions va ser especialment alt, cosa que el jurat vol remarcar de manera especial abans d'anunciar el seu veredicte.
 
El jurat, presidit pel primer tinent d'Alcalde, Josep M Godoy, i que comptava amb la presència de l'staff tècnic dels estudis Musiclan d'Avinyonet de Puigventós, de Carles Pujol, perdiodista especialitzat, Joanjo Bosk, cantant, un representant de la productora Promo Arts Music, i tres membres de les associacions que conformen l'Embarraca't, ha decidit el següent:
 
Primer. Atorgar el primer premi, consistent en 1000 euros, la gravació d'una maqueta als estudis Musiclan i la inclusió en la programació de l'Embarraca't en l'edició de 2014 a la banda que va tocar amb el nom de ROCKSORD.
 
Segon. Atorgar un accèssit a la banda que va actuar amb el nom de ESPIERA DEL CRANC. L'accèssit consisteix en un concert al festival Acústica d'enguany, dins la programació oficial.
 
 
 Figueres, maig de 2013.

Ja tenim finalistes del Concurs de música jove Joan Trayter

26 d’abr. 2013, 8:43 publicada per Embarraca't FigueresEl jurat del concurs de música jove Joan Trayter ha determinat que els grups finalistes siguin els següents: L’espiera del Cranc (de l’Alt Empordà), Exèrcit d’Alliberament Musical (del Baix Empordà) i Rocksord (del Gironès).El jurat, integrat per persones vinculades al món de la música, ha hagut de valorar un total de 31 propostes, que són les que han arribat a l’Ajuntament de Figueres.Els tres grups seleccionats tocaran en directe a l’Embarraca’t la nit de l’1 de maig. Qui guanyi, s’endurà un premi de 1.000 euros, més la gravació d’una maqueta als Estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventós. També una actuació a l’Embarraca’t 2014, remunerada amb un import màxim de 600 euros.

El dissabte serà la nit escollida per la república de la Tramuntana

5 d’abr. 2013, 5:51 publicada per Embarraca't Figueres

Macaco, un dels grups de moda actualment, omplirà un dels espais que ens quedaven per esbrinar de la programació de dissabte 4 de maig. 

Pablo Guirao Trio obrirà la nit del dissabte

28 de març 2013, 6:06 publicada per Embarraca't Figueres

Encara per saber qui seran els altres dos grups, s'anuncia el concert de la banda que l'any passat va guanyar el concurs Joan Trayter, amb el qual han gravat un EP de 5 cançons als estudis Musiclan.

Un grup empordanès amb una gran projecció!

Terapia de shock i desenkant a la nit del 2 de maig

26 de març 2013, 6:34 publicada per Embarraca't Figueres

La nit familiar té com a cap de cartell aquest grup molt conegut pel seu tema "Sense tu", que ha sigut protagonista de la primera temporada de Polseres vermelles.
Tot seguit tocarà Desenkant, un grup empordanès que amb la seva curta vida ja ha fet gaudir al públic en diverses ocasions.

El metal sonarà amb SEPULTURA

28 de febr. 2013, 23:20 publicada per Embarraca't Figueres   [ actualitzat el 28 de febr. 2013, 23:20 ]

Com cada divendres us anunciem un grup. En aquest cas toca un plat fort de la programació musical d'enguany:
El pròxim divendres 3 de maig el mític grup SEPULTURA ocuparà l'escenari de l'Embarraca't 2013.

THE TOASTERS: Caps de cartell de la nit del dimarts

22 de febr. 2013, 3:12 publicada per Embarraca't Figueres   [ actualitzat el 22 de febr. 2013, 3:19 ]

Tal i com es va explicar la setmana passada, cada divendres la comissió de comunicació farà públic un grup del programa musical de l'Embarraca't 2013. 
Avui s'anuncia The Toasters un grup d'ska conegut com la tercera onada, on es barregen l'ska i altres estils de música com reggaejazzsouldancehallrap o rock. 

Primera noticia: nit del Trayter!

15 de febr. 2013, 5:54 publicada per Embarraca't Figueres

Avui publiquem quina és la nit escollida per dur a terme el concurs de música Joan Trayter.
D'ara endavant, cada divendres publicarem un grup del cartell de l'Embarraca't 2013, així que estigueu ben atents i aneu consultant el Programa musical

Barraca vacant

1 de febr. 2013, 0:44 publicada per Embarraca't Figueres

Degut a una baixa d'última hora, ha quedat una barraca lliure. Si la teva entitat està interessada en participar, cal que presenteu una instància a l'OMAC 

Concurs Joan Trayter i concurs de cartells

1 de febr. 2013, 0:40 publicada per Embarraca't Figueres

 Ja estan publicades les bases per als dos concursos. Aquestes les podeu consultar en aquesta mateixa web

1-10 of 11