Mesterképzés

A Kognitív és fejlődéspszichológia szakirányon zajló képzés célja a kognitív pszichológia és határtudományainak széles területén a legfrissebb elméleti ismeretek átadása és a kutatásban használható módszerek készségszintű elsajátíttatása. A szakirányú alapozás a fejlődéssel és fejlődési zavarokkal kapcsolatos ismerteket is magában foglalja. A szakirány lehetőséget nyújt a modern fejlődéspszichológia gyakorlati és a kognitív pszichológia és neuropszichológia kutatási és/vagy gyakorlati irányaiban továbbfejlődni.

Jelenlegi diákjainknak

Levelezési lista
Erre a listára iratkozhatnak fel a Tanszék szakirányos hallgatói, ahol a hivatalos tájékoztatást megkaphatjátok. (A listára az eltekognitivma@googlegroups.com címen lehet írni.)
(További szakmai lehetőségek miatt iratkozzatok fel a koglistre is.)

Tanszéki naptár.
Ha nem akarsz lemaradni az eseményekről, és használsz olyan elektronikus naptárat, ahová integrálni lehet a Google Naptárakat, akkor vedd fel a tanszéki (és akár az intézeti) naptárat. Elérhetőség a nyitóoldalon.
Szakdolgozat és záróvizsga:

Felvételizőknek

A kognitív mesterképzés bemutatása
Ha még nem döntötted el, hogy melyik mesterképzést vagy melyik egyetemet válaszd, akkor nézd meg részletesebben is, mit kínál az ELTE Kognitív Mesterképzés.Felvételi információ a Pszichológiai Intézet honlapján és az ELTE honlapján.