Pàgina d'inici


Link de la ponència en format prezi: Els mini ordinadors: Raspberry Pi o Android MK802+


En aquest prezi trobareu links y vídeos de projectes interessants i originals per fer amb la Raspberry Pi i amb Android MK802+. També trobareu informació de com muntar un robot amb la Raspberry Pi programat amb Scratch GPIO.

El robot es governa per wifi accedint remotament a l'escriptori de la Raspberry, amb el programa VNC. Aleshores només cal executar el ScratchGPIO i obrir un dels dos programes que s'adjunten. El primer controla el robot amb les tecles marcades amb fletxes i la barra d'espai per aturar. 
Enllaç de descàrrega: control amb tecles.El segon permet controlar el robot amb el ratolí fent clic damunt de les animacions que indiquen les diferents direccions. El punt atura el robot.
Enllaç de descàrrega: control amb ratolí. 
Programació 2


Projecte Raspberry Pi + Scratch GPIO

L'esquema de connexions és el següent:

Connexions

També permet el control de LEDS, motors pas a pas i 4 servomotors.

LED


ENTRADES


També se li poden afegir finals de cursa,  sensors digitals, sensors d'ultrasons... només heu de tenir en compte que les entrades s'han d'alimentar a 3,3V MOLT IMPORTANT, ja que sinó respecteu aquest voltatge destruireu el pin d'entrada de la Raspberry.


Ultrasó

POLSADOR


Per comprovar una entrada, cal anar al bloc de detecció i fer clic a"slider" en la part inferior. Aleshores es poden veure els pins: 

22,7,3,5,24,26,19,21,23 , 8 y 10.

entradas

Si es connecta un interruptor a un d'aquests pins CAL POSAR UNA RESISTÈNCIA DE 1K OHM A GND (0V) 

 (Pull-down)

.

Podeu trobar més informació a:

**Si estàs interessat en altres opcions per treballar amb Scratch visita: