INTRODUCCIÓHOLA AMIGUETS I AMIGUETES !!
AVUI US HE DE DEMANAR AJUDA, TENC UN POBLEMA I J O TOT SOL NO HO PUC SOLUCIONAR.
MIRAU, FA MOLT D'ANYS VAIG CONÈIXER UN MAG QUE ES DIU SERAFÍ I  QUE LI AGRADAVA MOLTÍSSIM FER OBRES D'ART, QUADRES, ESCULTURES I FINS I TOT INVENTS FANTÀSTICS BARREJANT LA PINTURA I ELS PINZELLS AMB LA MÀGIA.
PERÒ ARA CREC QUE HA PERDUT EL SENY I VULL QUE M'AJUDEU PER FER-LO ENTRAR  EN RAÓ.
 M'HAN DIT QUE FA UNS DIES VA ARRIBAR A UN POBLE QUE ES DIU VILA BLANCA, UN POBLE AMB UNES CASES I CARRERS BEN POLITS I CUIDATS.  IDÒ BÉ VA ARRIBAR ELL AMB LA SEVA VARETA MÀGICA, VA DIR UNES PARAULES MÀGIQUES I CADA VEGADA QUE TOCAVA AMB LA VARETA UN EDIFICI, UN CARRER, UNA PLAÇA, EL DEFORMAVA. FINS I TOT EL CAMPANAR DE L'ESGLÉSIA!!
I ARA A VILA BLANCA ESTAN MOLT QUEIXOSOS PERQUÈ NO TENEN CAP CASA DRETA NI CAP CARRER, NI CAP PORTA NI FINESTRA. I NO NOMÉS AÇÒ TAMBÉ HA CANVIAT LA FORMA DE LES COSES QUE HI HA DINS LES CASES, TAULES, CADIRES, NO HI HA RES QUE S'AGUANTI DRET. LA GENT DEL POBLE ESTAN DESESPERATS I ELS FILLETS I FILLETES DE L'ESCOLA QUE SÓN AMICS MEUS M'HAN DEMANAT AJUDA. VOLEN QUE CONVENCI A EN SERAFÍ PERQUÈ DESFACI EL TERRIBLE ENCANTERI I QUE ES DEDIQUI A FER ART COM HO FAN TOTS ELS ARTISTES, FENT QUADRES, ESCULTURES PERÒ NO DEFORMANT TOT UN POBLE.
M'AJUDAREU A C ONVÉNCER A EN SERAFÍ?

                                         FREDERIC EL FOLLETComments