Even voorstellen
Mijn naam is Adje Huijbregts, ben getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik woon in Breda en heb aan huis een warme en sfeervolle massageruimte ingericht.

Al jaren ben ik werkzaam in een welzijnsinstelling in Breda. De laatste vijftien jaar als medewerker personeelsadministratie op de P&O afdeling. Ik doe dit werk met veel plezier.

Naast mijn baan geef ik massages. Deze combinatie is voor mij perfect en geeft me veel voldoening. Het werken als medewerker personeelsadministratie vanuit het denken, het geven van massages vanuit mijn gevoel.

Aanleiding om massagecursussen te gaan volgen is ontstaan nadat ik zelf een paar massages heb ondergaan. Ontspanningsmassages die mij tot nadenken hebben gezet om te gaan leren masseren. Tijdens mijn KIOM opleiding en de diverse cursussen die ik heb gevolgd, ben ik steeds enthousiaster geworden over het geven van massages.

Massage is voor mij een belangrijke manier om mensen te helpen vanuit het denken meer in contact met hun gevoel te komen. En om stressgerelateerde klachten die uit ons denken voortkomen te verhelpen of te verminderen.