Χαιρετισμός προς τους αναγνώστες

Μπορείτε να μας αντιχαιρετίσετε εδώ

Πίσω στην οικοδεσποτική σελίδα

 

Μήνυμα 11ης Νοεμβρίου 2008

Αγαπητοί αναγνώστες!

Η Ελληνική Κλώσσα έκλεισε τον 1ο κύκλο δημοσιεύσεών της.  Η απήχηση της ήταν εξαιρετική!

Στους αμέσως ερχόμενους μήνες οι ιστορικοί ερευνητές -γλωσσολόγοι τής ΕΚ θα ξαμολυθούν στα πέρατα τής οικουμένης για να βρουν νέα στοιχεία για την Ελληνική Γλώσσα που θα αναδεικνύουν την ανυπερβλητότητα και την γλυκύτητά της.

Στο πόδι τους αφήνουν προσωπικό ασφάλειας - δια παν ενδεχόμενο.

Φυσικά σάς καλούμε να επισκέπτεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα την ιστοσελίδα ώστε να είστε από τους πρώτους που θα μάθετε τους καρπούς των νέεων ερευνών.

 

Ερμόλαος Κάγκουρας

Διευθυντής Σύνταξης

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Μήνυμα Αυγούστου 2008

Αγαπητοί αναγνώστες!

 Με χαρά μεγάλη είδαμε την αθρόα προσέλευσή σας στον ιστότοπο της Ελληνικής Κλώσσας ήδη από το πρώτο 20ήμερο μετά την εκκόλαψή της.  Είναι παρήγορο στους χαλεπούς, άνυδρους και πονηρούς καιρούς που ζούμε να βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που διψούν για την αλήθεια και όχι για τα πλαστικοποιημένα χάμπουργκερς με ζουμερό μπιφτέκι, διπλό τυρί, μαριναρισμένη ντομάτα και σως από μυρωδικα και μπαχάρια της παγκοσμιοποίησης.

Όλα τα μηνύματά σας (εκτός από τα αναμενόμενα υβριστικά) ήταν ενθαρρυντικά και αγαπησιάρικα.  Μας ζέσταναν τις καρδιές και αποτέλεσαν την καλύτερη ηθική ανταμοιβή.

Ιδιαίτερη ευδαιμονία μας προσέφεραν τα δεκάδες μηνύματα αναγνωστών που έσπευσαν να προσφέρουν τις μικρές ή μεγάλες τους γνώσεις σε ειδικά θέματα της ελληνικής γλώσσας.  Ορισμένες από τις μελέτες ήταν τόσο τεκμηριωμένες, θαρρετά και καλά γραμμένες που ομολογούμε ότι νιώθαμε υπόλογοι για την αρτιότητα ή μη των δικών μας κειμένων.

Από την άλλη, πλείστα ήταν και τα μηνύματα γιομάτα αγωνία, ανθρώπων, ναυαγών στην τρικυμισμένη θάλασσα της ανθελληνογλωσσικής προπαγάνδας, που ζητούσαν συγκεκριμένες πληροφορίες για την συναρπαστική ιστορία και τα ανώτερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής γλώσσας.

 Φίλοι μας θα μοχθήσουμε για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και του πανύψηλου μέτρου της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο οδοστρωτήρας απέναντί μας είναι βαρύς αλλά το οδόφραγμά μας ψηλό και στέρεο!

 

Ερμόλαος Κάγκουρας

Διευθυντής Σύνταξης