Kulturtilbud i efteråret 2019

Her er et udpluk af efterårets program fra Regnbuens Kultur- og Morskabsudvalg.

Som vi tidligere har skrevet, har vi indledt et samarbejde med andre foreninger i området, og disse tre arrangementer står ovennævnte forening bag.

Medlemmer af forsamlingshuset er velkomne, men skal betale for deltagelse, hvis det er anført og skal tilmelde sig ( se opslag).

Mandag 30. Sept. kl. 16:00 – 18:00

Hvad sker der med vores affald?

Aarhus Kommune indførte i 2017 en ny affaldssortering. Alle familier skal nu sortere glas, plast og metal samt papir og pap fra restaffaldet. Men hvordan er det egentlig gået med ordningen? Sorterer vi mere end tidligere og hvad sker der siden hen med affaldet? Hvorfor sorterer vi ikke det våde affald?

Vi besøger forbrændingen i Lisbjerg og hører om genanvendelse af husholdningsaffald og den nye sortering. Vi mødes ved Regnbuens Fælleshus, Flintebakken 154, kl. 15:30, og kører sammen til Lisbjerg. Man kan dog også selv køre direkte til forbrændingen, hvor vi begynder kl. 16:00. Arrangementet er gratis. Tilmelding til Connie Stensgaard

(Mail: connie@atakora.dk) efter først-til-mølle-princippet (max. 20 personer) senest mandag 26. sept.

Onsdag 30. okt. kl. 19:30 – 21:30

Det skrivende krimipar fra Risskov

Forfatteraften med Elsebeth Egholm og Jürgen Klahn, Risskov. Mange kender forfatteren Elsebeth Egholm og har læst hendes bøger om Dicte Svendsen. Egholm er blandt Danmarks mest læste forfattere, og det fortsætter med den nye serie om lægen Rina, der også foregår i Aarhus. Men hvor mange ved, at Elsebeth Egholms mand, Jürgen Klahn, også skriver krimier og noveller. Hans debutroman hedder ”Sommerfuglen” og udkom i 2016. Hvad driver det skrivende krimipar fra Risskov? Hvor henter de inspirationen og hvordan forgår arbejdsprocessen? Elsebeth og Jürgen tegner og fortæller.

Entre: 75 kr. Beboere i Regnbuen 50 kr. Tilmelding til Connie Stensgaard Atakora

(Mail: connie@atakora.dk) efter først-til-mølle-princippet (max. 50 personer) senest fredag 25. okt. Adresse: Regnbuens fælleshus, Flintebakken 154, 8240 Risskov. Der serveres kaffe og kage.

Mandag 18. nov. kl. 19:30 – 21:00

Rulle Maries Road show

Marie Holm Laursen er født med en meget sjælden form for knogleskørhed: Hendes knogler brækker lige så let som glas, og blot et fald fra kørestolen kan tage livet af hende. Marie Holm Laursen har oplevet at brække en arm, et ben eller en anden knogle mellem 500 og 1.000 gange, og hendes krop er fyldt med stænger og skruer, der holder hende sammen. Alligevel har Marie en positiv tilgang og lyst til livet, som ikke kan andet

end smitte af på de mennesker, der møder hende. Marie har flere visioner, som hun gerne formidler videre. En af dem lyder: ”Livsglæde er et valg, vi tager”.

Kom og hør hendes gribende og livsbekræftende historie.

Entre: 60 kr. Beboere i Regnbuen 40 kr. Tilmelding til Connie Stensgaard Atakora

(Mail: connie@atakora.dk) efter først-til-mølle-princippet (max. 50 personer) senest fredag 25. okt. Adresse: Regnbuens fælleshus, Flintebakken 154, 8240 Risskov. Der serveres kaffe og kage.