NOVICE

PLESNA SEZONA 2013/2014                                                          Arhiv 2012/2013          Arhiv 2010/2011


 • Zlata sobota za pivški ples


  Naša trenerja ARTUR STEFFE in SANDA HUSIĆ - na tekmovanju s plesno skupino Pike zasedli 1. mesto! ČESTITKE! 

  "Minulo soboto so na enajstem tekmovanju v cheerleadingu in cheer plesu Frogs Cheer Cup 2018 v Logatcu plesalci iz športnega društva Pike iz Pivke dosegli velik uspeh. Pivški plesalci so osvojili kar dve prvi mesti. Na tekmovanju, ki ga organizira športno društvo Log-Dragomer v sodelovanju s Športno cheerleading zvezo Slovenije (CZS), je sodelovalo 1300 plesalk in plesalcev iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Pivška otroška cheer pom skupina je osvojila prvo mesto v svoji kategoriji, prav tako pa tudi pivška članska cheer jazz skupina."

  Vir: Primorske novice
  Objavil 29. mar. 2018 10:47 Plesno društvo Elite
 • Plesna predstava "1001 plesni utrinek"


  Vabljeni na plesno predstavo Plesnega društva ELITE, kjer bomo ob zaključku leta pokazali, katere korake smo do sedaj osvojili.

  Predstavile se bodo plesalke cheer jazz skupine, plesalke in plesalci hip hop skupin, plesalci iz Osnovne šole Šmarje ter plesna skupina CKSG Portorož.

  Lepo vabljeni vsi starši, prijatelji in ljubitelji plesa, da z nami proslavite zaključek leta in pričetek novega!
  Objavil 5. dec. 2017 03:22 Plesno društvo Elite
 • KMALU BOMO SPET PLESALI


  Poletje se izteka in spet prihaja čas obveznosti, čas službe, šole, vrtca. Pred nami je pestra jesen, ki ji bo sledila vedno predloga zima. Zato je prav, da si ob vseh prihajajočih obveznostih privoščimo kaj sproščujočega in obenem zdravega.

  Ples je to in več. Nudi nam sprostitev, blagodejno vpliva na telo, prebudi možgane in omogoča prijetno in zdravo druženje enako mislečih. Ne moremo zanemariti niti tega, da v prijetnem okolju spoznavamo nove ljudi in sklepamo nova prijateljstva, obenem pa krepimo stara prijateljstva in partnerske vezi. Na vse to mislimo, ko sestavljamo programe, ki jih bomo izvedli v novi plesni sezoni.
  Tudi letos bo tako. Nekaj starega, nekaj novega in včasih malo improvizacije na željo vas, plesalcev. Radi imamo izzive, zato se že sedaj trudimo, da bi bili pripravljeni na vse.
  Za začetek smo se lotili urnika, ki je že skoraj dokončen. Vsem seveda ne bomo mogli ugoditi, upamo pa, da bo vendarle vsak lahko našel termin zase. Stalno ekipa učiteljev ostaja ista. Artur Steffe, Sanda Husič in Tatjana Brozič. Vsi trije so se že poslovili od dopustniških dni in pridno sestavljajo programe za stare in nove plesne navdušence.

  Vabimo vas, da se nam pridružite v tem neskončnem krogu učenja, zabave in sproščanja. Verjamemo, da si vsak lahko privošči uro ali dve na teden, ko pozabi na rutino in skrbi. Z vpisi začnemo 21.8.2017. Pokličite nas ali pišite. Vse novosti ali morebitne spremembe bomo sproti objavljali na spletni strani.

  Veselimo se novih začetkov in srečanja tako starih, kot tudi novih članov.
  Objavil 21. avg. 2017 02:48 Plesno društvo Elite
 • Še korak do počitnic...


  Preprosto 18_2017


  Za nami je še ena uspešna plesna sezona. Z zaključno predstavo smo proslavili 18. rojstni dan. Bilo je tako, kot mora biti. Zabavno in živahno, malo besed in veliko plesa. Predstavili so se vsi člani,kar je pričaralo pravo veličino plesa. Ples je resnično za vse, ne glede na starost ali izobrazbo, ne glede na slog življenja, ki ga posameznik živi. Vsak ljubitelj plesa doda v gib nekaj svojega in tako pričaramo čudovito plesno mavrico, ki ji ni videti konca. In prav to je bilo videti na predstavi. Paleta gibov, od tistih še malo nerodnih, do popolnih, ki jemljejo dih. Ponosni smo na vse naše plesalce in prav zaradi njih bomo tudi v prihodnje ustvarjali in nadgrajevali svoje znanje.

  Veselimo pa se tudi novih plesnih navdušencev, ki vsako leto vstopijo v naš plesni prostor. Kot nova energija, ki nas žene naprej. Utrinke predstave si lahko ogledate v galeriji. Pred zaključkom plesnega leta se bomo družili še na poletni plesni šoli, konec meseca pa se naša vrata zapirajo. Pa ne za dolgo. Že avgusta bomo nazaj, s prvimi programi, z novicami o vpisih in novostih, ki jih želimo vpeljati.

  Vsem plesalcem, učiteljem in trenerjem in seveda vsem ljubiteljem plesa želimo vroče, sončno poletje in veliko prijetnih dogodivščin. Tudi plesnih.

  Objavil 20. jun. 2017 23:13 Plesno društvo Elite
 • POLETNA PLESNA ŠOLA


  Vse, ki si želite tudi poleti migati v vročih ritmih argentinskega tanga, rumbe in cha cha cha-ja vabimo, da se pridružite POLETNI PLESNI ŠOLI, ki bo potekala od 26. - 29.6.2017 v prostorih plesnega društva ELITE.

  Urnik:
  19:30 - 20:30   RUMBA in CHA CHA CHA (srednji nivo)
  20:45 - 21:45   ARGENTINSKI TANGO ( srednji nivo)

  Cena:
  40 EUR (4 vaje)
  70 EUR (8 vaj)

  Prijave do 24.junija, SMS na 041 393 564 (Uroš) ali 041 583 207 (Tatjana).

  Vabljeni!
  Objavil 16. jun. 2017 01:04 Plesno društvo Elite
 • (za)HVALA!

  Pa smo priplesali do konca!
  V petek, 9.6. smo Elitovci odplesali še eno zaključno predstavo - tokrat smo praznovali svojo polnoletnost, zato je bila tudi celotna prireditev posejana s presenečenji!

  Predstavile so se nam vse naše plesne skupine:

  • HIP HOP pionirji, mladinke in OŠ Šmarje (trener Artur Steffe)
  • CHEER JAZZ (trenerka Sanda Husić)
  • CENTER DNEVNIH AKTIVNOSTI KOPER (trenerka Tatjana Brozič)
  • DRUŽABNI PLESI začetniki
  • KLUB 1 in 2
  • plesni presenečenji pa sta bili nastop naše dolgoletne plesalke in tekmovalke v latinskoameriških in standardnih plesih ter hip hopu - NIKA MAHNIČ z impro
  • ter plesni par - naš nekdanji dolgoletni plesalec MATIC RODICA in polovička zmagovalnega para iz oddaje "Zvezde plešejo" TADEJA PAVLIČ, ki sta se predstavila z rumbo

  Zahvaljujemo se vsem plesalcem, strašem, učiteljem, trenerjem, staršem, podpornikom plesa in prostovoljcem - brez vas tudi nas ne bi bilo!

  Hvala našim sponzorjem:
  - Kavarni Triglav, ki je z odlično torto poskrbela, da smo predstavo ob polnoletnosti zaključili še bolj sladko! Poleg standardnih okusov ponujajo tudi brezglutenske, veganske in presne sladice, ki si jih lahko omislite za različne priložnosti!
  - JSKD Koper
  , ker že leta verjame v naše delovanje in širjenje plesa tudi kot kulture
  - Cvetličarna MIMI Izola, ki nam že dolga leta stoji ob strani in vsako leto s čudovito cvetlico obdari naše plesne cvetke
  -Bonifiki Koper, ker nam daje prostor za naše plesno izražanje
  - Mestni občini Koper, kernam vsako letopomaga pri izpolnjevanju načrtov ter


  Ob našem zaključku plesnega leta vam želimo čudovito poletje in se vidimo septembra v plesni dvorani!


  p.s. Več fotk in posnetkov še sledi ;)
  Objavil 11. jun. 2017 23:55 Plesno društvo Elite
 • Letna produkcija - PREPROSTO 18!


  Tako...do naše zaklučne predstave letos nas loči le še 4 dni!

  Elitovci že komaj čakamo! Kaj pa ti? Se nam pridružiš pri proslavitvi naše polnoletnosti?
  Čaka nas prava plesna poslastica...in presenečenje!

  Torej - ne zamudi: PETEK, 9.6. ob 19:30 v Gledališču Koper!

  Veseli se z nami!

  - vstopnice so še na voljo v Gledališču Koper -
  Objavil 5. jun. 2017 23:17 Plesno društvo Elite
 • PREPROSTO 18


  Tako je, s pridnim delom in vztrajnostjo, smo postali polnoletni. Z letošnjo zaključno predstavo bomo proslavili 18 let neprekinjenega dela – plesa, ustvarjanja in prijetnega druženja z ljubitelji plesa. 
  Sicer ni bilo vedno preprosto, ampak težave smo reševali z zagnanostjo in ljubeznijo do plesa. Veseli smo, da nam je uspelo in z optimizmom gledamo naprej.

  Pred zaključkom sezone pa seveda še vabilo na predstavo. Če bi se nam pridružili in si ogledali našo letošnjo plesno sestavljanko, nas najdete 9.6.2017, ob 19:30, v koprskem gledališču.

  Vstopnice bodo na voljo od 29.5. dalje.

  Se vidimo? Veseli bomo vašega obiska. :)
  Objavil 21. maj 2017 11:48 Plesno društvo Elite
 • Junior Dance Festival


  Junior Dance Festival

  Kaj: Mednarodno tekmovanje v Standardnih in Latinsko Ameriških plesih
  Kje: Grand Hotel Bernardin/ Portorož
  Kdaj: 14. Do 16. April 2017 

  Program:
  - Petek od 17.00 do 20.00 – ekipno tekmovanje . Med seboj se bodo pomerile ekipe iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Avstrije,Irske,Moldove, Rusije, Romunije, Italije in Madžarske
  - Sobota od 10.00 do 20.00 in nedelja od 10.00do 17.00 tekmovanja v standardnih in latinsko ameriških plesih za pionirje in mladince

  Vstopnice na voljo na dan prireditve v hotelu Bernardin- dvorana Evropa.

  Vabljeni!
  Objavil 10. apr. 2017 23:59 Plesno društvo Elite
 • Nastop na prireditvi CSD!


  Nastop na prireditvi CDS!


  Video YouTube


  Video YouTube


  Video YouTube


  Z veseljem smo se odzvali vabilu Centra za socialno delo - dnevnega centra za otroke in mladostnike Petka za nastop na njihovi decembrski prireditvi, namenjeni otrokom iz ogroženih družin!
  Presrečni smo, da smo lahko bili del tega - polepšali ste nam popoldne in upamo, da smo ga tudi mi vam!

  Nastopili so naši hip hop začetniki, hip hop nadaljevalke in jazz balet plesalke!
  Ozračje v CMK-ju je bilo...decembrsko!
  Objavil 11. feb. 2017 12:04 Plesno društvo Elite
Prikaz objav 1 - 10 od 85. Prikaži več »