Plesni učitelji


Tatjana Brozič - Družabni Plesi, Individualne ure
Dolgoletna vaditeljica plesa, v letih 2010 in 2011 pa je pri zvezi za šport otrok in mladine Slovenije pridobila tudi diplomi o usposobljenosti za strokovno delo v športu (vodnik za šport otrok in mladine in vaditelj za šport otrok in mladine). Ker je ljubiteljica plesa v športni in umetniški obliki, je že pred leti opravila izobraževanje na seminarju »Mala šola dramaturgije« (JSKD 2005). Preizkusila se je kot statist v filmu in na odrskih deskah in kot koreograf v dveh gledaliških predstavah. Kot sama pravi, pa je enega največjih navdihov našla na delavnici ameriške koreografinje in pedagoginje Suzan Griss. Vse pridobljene izkušnje in znanje s pridom uporablja in prenaša na svoje tečajnike.

Poučuje naše najmlajše (plesni vrtec), odrasle v družabnih plesih (na začetni, nadaljevalni in klubski stopnji), ustvarja in vodi »Vesele urice« za upokojence, na vajah argentinskega tanga pa skupaj s tečajniki preko koraka in giba išče tisto »nekaj več«. Konec šolskega leta je zaznamovan tudi z izvedbo in vodenjem valete za devetošolce. Ko ji čas dopušča, organizira plesne delavnice in plesne večere. Z veseljem pa priskoči na pomoč tudi mladoporočencem, ki želijo najlepši dan v življenju dopolniti s plesom.

Več informacij o Tatjani si lahko preberete na http://www.tatjanabrozic.si/.Artur Steffe - Hip Hop, SončkiArtur Steffe je svojo plesno pt začel ravno v PD Elite, kjer je svoje plesne korake in znanje izpopolnjeval pri različnih plesnih učiteljih hip hopa, med drugim pri Siniši Bukinac, Jerneju Šerjaku in Mihi Furlanu, svojo plesno pot pa nadaljeval pri Fioni pod okriljem Monike Veselčič. 
Ravno pod okriljem PD Elite je dosegal odlične rezultate na različnih tekmovanjih, tako na solo kot ekipnem področju.
V PD Elite je prevzel poučevanje hip hopa za začetnike in nadaljevalce, kjer bo svoje dolgoletne izkušnje s hip hopom delil dalje.

Artur Steffe je plesalec in gimnastičar s talentom in znanjem, ki ga z izraznostjo predaja na mlajše generacije. Svoje plesne korake dopolnjuje v tujini in se udeležuje prestižnih mednarodnih tekmovanj.

Na svoji poti kariere je uspešno korak za korakom, stopničko za stopničko, dosegal uspešne rezultate. Seveda najodmevnejša je bila udeležba na najbolj znanem TV italijanskem šovu Amici, kjer se je med mnogimi plesalci prebil med najboljše. Ker pa se želi še naprej razvijati je začel plesati tudi druge stile plesa (modern, cheer jazz). Tako zdaj tekmuje tudi v cheer jazz kategoriji v Pivki, kjer dosegajo izjemne rezultate tako na nacionalnih kot na mednarodnih tekmah.

Strast po plesu ga oživlja in tako širi pozitivno energijo na odru in v dvorani. Vedno nasmejan in pripravljen pomagat, poln izzivov ter presenečanj. – le kje ga boste naslednjič spoznali?
Sanda Husič - Cheer jazz Sanda Husić svojo plesno kariero izpopolnjuje že dobrih 15 let. Njena plesna pot se je začela v njenem rojstnem kraju v Pivki (v plesni skupini PIKE), kjer je skozi vsa ta leta tekmovanj in nastopov prejemala odličja in znanja, ter se razvijala v trenerja cheer dance in cheer jazz kategorije.

V Pivki je s plesno skupino PIKE še vedno aktualna plesna tekmovalka in trenerka. Z njimi osvaja izredno dobre tekmovalne rezultate na tekmovanjih - na slo cheer open 2016 (2. mesto: Pike - člani v jazz cheer kategoriji + 2. mesto: Artur&Sanda v jazz cheer kategoriji), evropsko prvenstvo v Avstriji 2016 (7. mesto v jazz cheer kategoriji), večkratna državna prvakinja v pom-pon plesih v dvojicah in skupinsko, svetovna prvakinja l.2007 s slovensko pom-pon plesno reprezentanco na Finskem

V plesnem društvu ELITE bo četrto leto sodelovala in učila plesno skupino. Skupina jazz (ki ne bo tekmovalna) bo temeljila na preplesavanju njenih različnih koreografij. Tehnično predznanje in reference nista pomembni - samo volja do tega šteje!

Uroš Andič - Družabni plesi - gostujoči učitelj


Vrhunski plesni učitelj družabnega plesa. V našem društvu odkriva tančico z argentinskega tanga.

Svojim učencem ponudi ples, uči jih sposobnosti ceniti samega sebe in razvijanja osnovnih človeških vrednot. Gibu, plesu in glasbi doda človeka.