Plesni programi

Tudi v novi plesni sezoni smo za vas pripravili zanimive plesne programe. Naši priznani plesni učitelji vam bodo z veseljem predali nekaj svojega znanja ter vas popeljali v svet plesa. Za lažjo odločitev med programi pa vam predlagamo, da si pregledate še naš Urnik         

            Odrasli
Mladi
Ples je zabava, šport in je umetnost.
    

Pogosta vprašanja


Koliko moram biti star?

Minimalna starost otrok, ki jih vpisujemo v programe Sončki je 3 leta (do 6 let). 

Za vse starejše so pripravljeni programi za mlade - jazz balet, hip hop ali breakdance.

Ali potrebujem predhodno znanje?

Predhodno znanje pri vpisu v tečaje ni pogoj. Za vsakogar, ki ima željo plesati, se najde skupina.

Kaj naj oblečem?

Pri plesu je pomembno, da se v svojih oblačilih in obutvi počutimo udobno in sproščeno.

Otrokom in mladim priporočamo športno opremo in športne copate (Sončki), plesno obutev ali superge (Hip Hop). Jazz plesalci pa najraje plešejo bosi ali v nogavicah.

Odrasli navadno na plesne vaje najraje prihajajo v udobnih oblačilih, kot so kavbojke in majica. Pozorni pa bodite na čisto in udobno obutev. 

Ali so lahko starši/skrbniki zraven?

To odločitev v PD Elite prepuščamo staršem samim. Pri prvih vajah lahko starši gledate svoje otroke, ko pa se otroci navadijo na vaje, lahko mirno tudi pohitite z opravki med vajo ter se nato ob uri vrnete ponje.

Kam naj se vpišem, če sem začetnik?

Za začetnike sta primerni skupini Hip Hop pionirji in Odrasli - začetniki, medtem ko pri Jazz baletu posebno predznanje ni pogoj, če je le volj po učenju.

Ali lahko poskusim več tečajev, preden se odločim?

Seveda! V PD Elite dovoljujemo v septembru obisk različnih plesnih tehnik primernih za določeno starostno skupino. K vsaki lahko pristopite, poskusite ter se šele nato odločite. Posebej temu namenjen pa je tudi teden odprtih vrat, ki ga navadno izvajamo v drugi polovici septembra.

Kako potekajo treningi?

Na treninge vedno prihajamo 15 - 5 minut prej ter se v garderobi (pred vhodom v plesno dvorano) preoblečemo v primerna oblačila. Ura se prične, ko nas trener ali vodja povabi v dvorano, kjer lahko na za to primernemu prostoru odložimo svoje telefone, denarnice, brisačke in pijačo. 

(POZOR! - vsi telefoni morajo biti utišani ali ugasnjeni, razen v nujnih primerih, ko to povemo tudi trenerju).

Vsaka vadbena enota ima svoj uvodni/pripravljani (ogrevanje), glavni (učenje koreografije, ples) insklepni (ohlajanje, streching) del.

Ali potrebujem partnerja?

Za obisk tečaja družabnih plesov partner ni obvezen, je pa priporočen. V kolikor partnerja ne najdete sami, nam lahko to sporočite preko kontaktnega obrazca. V PD Elite se bomo potrudili najti vam primernega soplesalca, vendar žal zagotovil ne moremo dati.

Koliko časa potekajo tečaji?

Tečaji za odrasle potekajo od septembra do junija (z izjemo začetnikov, ki z vadbo pričnejo v oktobru oziroma ob napolnitvi skupine). Zaključijo se navadno z zaključno prireditvijo, kjer lahko po želji predstavijo svoje znanje. V kolikor pa tečajniki želijo ali je potrebno kakšno vadbeno uro še nadoknaditi, se to lahko naredi tudi v mesecu juniju.

Kako se včlanim?

V PD Elite se prijavite s pomočjo pristopne izjave, ki jo najdete na spletni strani ali v prostorih društva. V kolikor še niste sigurni o izbranem programu, lahko pridete sprva preskusiti vadbo ter pristopno izjavo izpolnete po njej.

Ob vpisu je potrebno plačati letno članarino po ceniku ter, v kolikor je mogoče, tudi vadnino za prvi mesec vadbe.

Kdaj potekajo tečaji?

Urnik tečajev za izbrani plesni program si lahko pogledate na naši spletni strani. Klik na povezavo: Urnik.

Koliko znaša mesečna vadnina?


Letne članarine, vadnine in predvidene popuste za posamezne plesne tečaje si lahko ogledate na naši spletni strani. Klik na povezavo: Cenik.

Pristopne izjave


Ċ
Plesno društvo Elite,
4. sep. 2013 14:11
Ċ
Plesno društvo Elite,
26. avg. 2015 07:26