Home‎ > ‎

Archief

Grootse Sharda / Ashok Khare show in Flamboyant Park

posted Sep 20, 2010 12:27 PM by Riaz Ahmadali

Op zaterdag 18 september jl. vond in Flamboyant Park de groots opgezette show plaats van de Indiase artiesten Sharda en Ashok Khare. Het doel van de show, die werd georganiseerd door Lions Club Parwani i.s.m. Rolien & Lotus Entertainment, was om fondsen te werven voor een middelbare school, die Parwani voornemens is op te zetten te Kwatta, naast de scholen die Parwani in het verleden aldaar reeds heeft opgezet.

Sharda is meer dan twintig jaren actief geweest als playback zangeres en music director in de Indiase filmindustrie, tot 1986. Ashok Khare is één van de Rafi imitators die zeer populair werd na de dood van de legende Mohammed Rafi. Hij heeft zowel in Suriname, in Nederland als in andere landen succesvolle shows gegeven.

Tijdens de show lieten Sharda en Ashok zich van hun beste zijde zien. Sharda deed haar intrede met haar heel populair lied “Sun re balam”, waarna diverse andere grote hits van weleer ten gehore werden gebracht. Ook de Surinaamse artiesten Ramnarain Sewram en Sharda Doekhie lieten zich tijdens het programma van hun beste zijde zien.

De muzikale begeleiding van de show lag in handen van Yaadgaar Orchestra o.l.v. Riaz Ahmadali, met als overige muzikanten Soenil Ramdhani, Vinod Ramdien, Boyke Sewnath, Kiran Ramphal en Roché Soehawan. De band heeft een heel goede job gedaan en vele showbezoekers hebben aangegeven trots te zijn dat 'hun jongens' op dit niveau hebben kunnen presteren.

Tijdens de show kwamen veel donaties binnen van personen en instanties die het scholeninitiatief van Lions Club Parwani een warm hart toedragen, zoals cement en stenen. Al met al kan gezegd worden dat ook deze activiteit van Parwani een groot succes mag worden genoemd.

Sharda / Ashok Khare show in Suriname, 18 sept. 2010

posted Sep 13, 2010 3:33 PM by Riaz Ahmadali

Be ready for the Sharda / Ashok Khare show in Paramaribo, Flamboyant Park, saturday 18 September 2010!

Sharda Rajan Iyengar
is meer dan twintig jaren actief geweest als playback zangeres in India, tot 1986.
Ze bezit een BA graad. Vanaf 1970 heeft ze ook als music director een bijdrage geleverd aan een aantal films. Enkele van haar populaire liederen zijn “Jane Chaman” en “Jab bhi yeh dil udhaas hota hai”, beide met Mohammed Rafi. Verder zijn ook “Woh pari kahan se lawun,” “Sun sun re balam” en “Titli uri” bekende hits van Sharda.

Ashok Khare
is
één van de Rafi imitators die zeer populair werd na de dood van de legende Mohammed Rafi. Zijn tribute song aan Mohammed Rafi, getiteld “Woh badshah shuron ka” was zeer populair in de tachtiger jaren. Ashok heeft zowel in Suriname, in Nederland als in andere landen succesvolle shows gegeven. Eén van zijn eigen liederen die zeer populair werd, is “Dil ki is dehleez tak” van de film “Kabhi ajnabi the”. Ashok Khare is in het dagelijks leven professor in textile engineering.

De muzikale omlijsting van de show is in handen van
Yaadgaar Orchestra o.l.v. Riaz Ahmadali.
Overige muzikanten: Soenil Ramdhani, Vinod Ramdien, Kiran Ramphal, Boyke Sewnath en de newcomer Roché Soehawan.
Yaadgaar Orchestra staat samen met de zangers garant voor een avond vol lekkere luistermuziek, die u de tijden van weleer zal doen herbeleven!

De opbrengst van deze show zal door Lions Club Parwani worden aangewend om nog een school te bouwen op Kwatta, hun derde school. Komt dus allen, geniet van de show en steun het goede doel!

Aangehecht poster van de show.

Gelieve dit bericht door te sturen aan anderen die eventueel interesse hebben.

Eid ul-Fitr videoclip

posted Sep 9, 2010 7:38 AM by Riaz Ahmadali   [ updated Sep 13, 2010 12:56 PM ]

Song: 'Ied Aayi'
Album: 'Look with your Heart'
Te downloaden op http://ivisep.org/islamsongs/eidclip.htm
Zang: Ilhaam Ahmadali, Nadhira & Zameera Doekhie
Compositie: Sharda Ahmadali-Doekhie
Muziek: Riaz Ahmadali
Camera: Radjan Rambali
Productie: IVISEP - www.ivisep.org
Met dank aan S.I.V. Keizerstraat, Altaaf & Amaan

Subpages (1): Shubh Divali