Electrician Sector 6 Bucuresti

Electrician Bucuresti, este autorizat de Agenția Națională de Reglementare în Domeniul Energiei Electrice (ANRE) pentru a proiecta și efectua branșamente aeriene și subterane. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

Avem preturi foarte mici pentru modernizara instalatiilor electrice si a tablourilor electrice. Va oferim servicii de montare a protectiilor impotriva electrocutarii, sisteme paratraznet, montare si schimbare a prizelor de pamant, calibrarea circuitului de impamantare, etc.

Este important de reținut că atunci când vă decideți să lucrați cu un electrician (fie el autorizat sau nu), transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia.


Electrician Bucuresti  asiguram interventii rapide schimbam tablouri de sigurante 220 /380 v  mutat contoare si instalatii noi, modificari circuite electrice  montat corpuri de iluminat  senzori .

Electrician Autorizat Bucuresti Sector 6 , Mihalache , Grivitei, Pajura  Tineretului); Electrician Bucuresti Sector 5 (Rahova, Sebastian, Cotroceni, 13 Septembrie); Electrician Bucuresti Sector 6 (Drumul Taberei, Militari, Ghencea) 

Comments