Нашите Клиенти

Благодарим ВиУникален човек и страхотен професионалист ! Благодаря !

Ходил съм при "майстори" които уж оправят проблема, но след известно време отново се появява същия. Единствено Пламен Маджаров успя да ми оправи ел. стъклото и да ми разясни какъв всъщност е проблема. Човека си разбира от работата и работи на повече от добри цени !!!

Martin Radev
Plamen Madjarov e nai-dobriq,dosta pati sam polzval uslugite mu za nai razli4ni problemi po elektronikata na kolite mi.Razbira si ot rabotata 4oveka,vinagi e to4en, saobrazqva se s jelanieto na klienta i ima napalno normalni ceni na uslugite,koeto nemoga da kaja za golqma 4ast ot servizite v sofia.

vwclub.bg/forum/

От много години имах проблеми с ел. стъклата…Единственият майстор, който наистина успя да ги оправи, е Пламен Маджаров.
Преди да стигна до него, това си беше наистина голям проблем. Колата е била при няколко „специалисти”, но така и никой не успя да ги оправи. Казваха, че няма такива части, че машинките са се скапали тотално и няма оправия. Или ако има части не им се занимава или щяло да ми струва много скъпо.Преди да срещна Пламен Маджаров бях при един майстор, който дори успя да развали единственото работещо стъкло. Тъжна и отчайваща работа беше…:cry:

Добре че послушах Ваското 1…Той ми го препоръча, за което много му благодаря х10 !:)

Свързах се с Пламен. Оправи ги за няколко часа и ми даде гаранция за 1 година!:)
Направо чудо! Още не мога да повярвам, че работят! :)

Хиляди благодарности на Пламен Маджаров


Много кратно съм се възползвал от услугите - перфектна работа, разумни цени и приятно общуване с Г-н Маджаров.
Препоръчвам го

http://www.hyundai-bg.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=8476

Здравейте,притежавам Хюндай Купе 97'.
Главният ми проблем беше с механизмите на двете стъкла.След дълго търсене и ходене по мъките
попаднах на форум на фолксваген ,където срещнах името Пламен Маджаров.Обадих се и получих покана и час.Бях приятно изненадан първо от отношението в последствие и от техническата мисъл на този човек.Предложи ми подмяна на пластмасовите водачи с метални лагери ,които да водят стъклата.Казах си че това е невъзможно но на глас се съгласих,тъй като нямах друг избор.Той забеляза моето недоверие и ми предложи да присъствам на ремонта.Като допълнително успокоение получих цена на механизъм от 75 лева.Крайният резултат ,два работещи механизъма.По време на работата му разбрах че този човек освен с механизмите може да ми помогне и за друг мой проблем а именно интериорното осветление което почти не работеше .За 90 лева получих матричен LED аналог на оригиналното осветление в колата.Прилагам сайта и мобилния на господин Маджаров


http://omgili.com/thread/jHIAmI4hxg9UvRf.XLXc.SeMbJmJZMZESIWL3iQ83w4XdGt8QoVp66RKHW0ZEKjzHE.tg42G8_jzA8LMy9Kd9w--/